Lahjoita stipendi

Hyria koulutus Oy ottaa vastaan stipendilahjoituksia yksityisiltä henkilöiltä, yhteisöiltä sekä yrityksiltä. Lahjoituksilla ei ole euromääräistä rajaa.

Lahjoituksina saadut stipendit myönnetään Hyria koulutuksen opiskelijoille erilaisin perustein (opinnoissa hyvin menestyminen, yhteishengen luominen, muiden kannustaminen, omien tavoitteiden saavuttaminen tai ylittäminen). Lahjoittaja voi halutessaan päättää itse koulutusalan/tutkinnon ja stipendin myöntämisperusteen, mutta yksittäistä opiskelijaa lahjoittaja ei voi nimetä.

Ammatillisen koulutuksen reformin myötä opinnot ovat myös ajallisesti yksilöllisempiä kuin ennen ja tästä syystä myös valmistujaisia juhlitaan useammin. Valmistujaisia vietetään läpi vuoden noin kerran kuukaudessa. Stipendejä jaetaan kaikissa valmistujaisissa ja kaikki stipendilahjoituksen tehneet tahot mainitaan valmistujaisjuhlassa.

Mikäli haluatte tehdä stipendilahjoituksen, voitte tehdä sen Hyria koulutus Oy:n pankkitilille, tilinumero FI73 5062 0320 1580 52. Maksun viestiksi ”stipendilahjoitus”.

Voitte ilmoittaa lahjoitettavasta summasta ja lahjoituksen ehdoista joko: