Image
työelämädiilin graafinen kuvituselementti

Tee työelämädiili!

Oletko pohtinut, miten saat henkilöstösi jaksamaan? Osaatko rekrytoinnissa hyödyntää täsmätyökykyisten osaamista? Monimuotoinen työyhteisö on yksi menestyksen avaintekijä! Tee Työelämädiili nyt!

 

Tukea työkykyjohtamiseen

Työelämädiilissä tuemme yrityksiä, jotka haluavat kehittää käytäntöjään ja kehittyä työkykyjohtamisen edelläkävijöiksi. Työelämädiili on yritykselle maksuton palvelu, joka on osa Hämeen TE-toimiston työkykypilotti-hanketta ja se toteutuu vuosina 2021-2023.

Image
Henkilöt keskustelevat pöydän ääressä

Miten liikkeelle?

Yhteydenotosta käynnistyy yhteistyö, jossa kartoitamme yrityksesi tarpeet työkyvyn johtamiseen ja rekrytointiin liittyen.

Kartoituksen pohjalta muodostamme suunnitelman työkykykokonaisuuden kehittämiseksi. Yrityksellesi sopivin kokonaisuus on räätälöitävissä keston ja sisältöjen osalta.

Image
Henkilö katsoo kameraan, taustalla ryhmä keskustelee

Palvelutarjotin

Tarjottimelta voit poimia yrityksellesi sopivimmat työkykyratkaisut, joita voivat olla konsultointi, luentotyyppiset valmennukset sekä workshoptyöskentely. Asiantuntijamme auttavat sinua parhaiden ratkaisujen löytämisessä.

Tutustu kattaukseemme ja esimerkkitoteutuksiin (pdf).

Image
Mies ja nainen istuvat pöydänääressä ja keskustelevat

Asiantuntijamme

Meillä on tarjota yrityksellesi parhaat asiantuntijamme.

Yrityksesi työkyvyn kehittämiskokonaisuuteen rakentuu tilanteenmukainen moniammatillinen tiimi, johon kuuluvat työnantaja, työntekijä, työelämädiilin ja työterveyshuollon asiantuntijat sekä tarpeen mukaan muita erityisasiantuntijoita.

Ota yhteyttä: