Kasvu, kehitys ja muutos

Tarvitseeko yrityksenne apua liiketoiminnan tai työyhteisön kehittämisessä? Meillä on laaja asiantuntijaverkosto, jonka avulla tuotamme asiakkaillemme mahdollisuuden kehittää liiketoimintaa, työyhteisöä, yrityksen kasvua, menestystä ja tulosta. Älkää jääkö kehitystarpeidenne kanssa yksin, vaan tehdään sitä yhdessä! 

 

Tarvitsetko tukea yt-prosessiin? 

Image
Ulkopöydällä läppäri, jonka näyttö on täynnä erivärisiä muistilappuja. Läppärin vieressä on kännykkä.
Sisältö

Apua muutokseen ja tulevaisuuden rakentamiseen

Tarvitseeko yrityksesi apua muutoksen läpivientiin ja tulevaisuuden rakentamiseen? Tarjoamme yrityksille Muutoksen polku -palvelua tilanteeseen, jonka seurauksena toimintaa uudistetaan ja henkilöstöä koskien joudutaan tekemään isoja päätöksiä. 

Lue lisää

Tarvitsetko apua monikulttuurisen työyhteisön kehittämiseen?

Image
Työhaalariin pukeutunut mies kantaa olallaan höylättyä lautaa taustalla seinää vasten nojaavia lautanippuja.
Sisältö

Kansainväliset osaajat

Kansainväliset, maahanmuuttajataustaiset osaajat ovat parhaimmillaan yrityksen voimavara. Voimme auttaa organisaatioita monimuotoisen ja -kulttuurisen työyhteisön kehittämisessä.

Lue lisää

Jätä tarjouspyyntö!

Voit jättää tarjouspyynnön Hyria Business -palveluille yrityksesi kehitystarpeista tällä lomakkeella. 

Hyria Business – liiketoiminnan ja työyhteisön kehittämistä yhdessä  

Tässä esimerkkejä liiketoiminnan tai työyhteisön kehittämisen eri osa-alueista, joissa olemme voineet auttaa asiakkaitamme:  

Johtaminen: Rakennamme laajoja johtamisen valmennusohjelmia, joissa huomioidaan esimiesten ja johtajien tarpeet sekä organisaation tavoitteet.  

Hyvinvointi: Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on suuri voimavara muuttuvassa työelämässä. Olemme saaneet loistavaa palautetta asiakkailtamme monipuolisista toteutuksistamme.   

Muutoksen tukeminen: Muutoksen läpivieminen on aina haastavaa, mutta olemme voineet auttaa yrityksiä henkilöstön osallistamisessa sekä heidän osaamisensa kehittämisessä. Olemme myös parantaneet esimiesten muutosjohtamistaitoja.  

Strategiatyö: Laadimme pk-yrityksen kanssa yhdessä strategian, jonka avulla asiakkaamme erottuisi kilpailijoista. Mukana strategiatyössä olivat kaikki johdosta työntekijöihin.    

Kun tarvitsette kumppania ja uudenlaista toteutustapaa kehittämiseen, me autamme!