Urheiluvalmennus Hyvinkäällä ja Riihimäellä

Image
Uimari ui radalla rintauintia

Tältä sivulta saat tietoa Hyrian urheiluvalmennuksesta Hyvinkäällä ja Riihimäellä ammatillisen koulutuksen yhteydessä.

Mikäli urheilet tavoitteellisesti jossakin seuraavista seuroista, mahdollistuu osallistuminen tiistaisin (klo 8-10.00) ja torstaisin (klo 14.00-16.00) oman seuran laji- ja/tai oheisharjoitteluun:

Hyvinkäällä:
•    Hyvinkään Tahko
•    Hyvinkää uimaseura
•    Hyvinkään Ringette
•    Hyvinkään Palloseura
•    Hyvinkään Jää-Ahmat

Riihimäellä:
•    Cocks
•    Kiekko-Nikkarit

Lisätietoja saat omasta seurasta/urheiluvalmennuksen koordinaattoreilta. Osallistumisesta urheiluvalmennukseen tulee sopia oman vastuuvalmentajan, seuran ja urheiluvalmennuksen opiskelijakoordinaattorin kanssa.

Poissaolot urheiluvalmennuksesta

Poissaoloista on aina ilmoitettava valmentajalle. Urheilijan on näytettävä poissaolostaan lääkärin, terveydenhoitajan tai huoltajan allekirjoittama todistus.

Urheilijan tulee ilmoittaa esim. työelämässä oppimisen jaksot valmentajalleen ja urheiluvalmennuksen koordinaattorille, mikäli valmennukseen osallistuminen ei ole mahdollista ko. ajanjaksona. 

Hyrian urheiluvalmennuksesta tarkemmin

Hyriassa urheiluvalmennuksessa on ollut mahdollista suorittaa 15 osaamispisteen paikallisesti valittava tutkinnon osa ”Urheiluvalmennus osana ammattiin opiskelua”. 

Urheilija ja urheilijan oma seura sopivat valmennuksen järjestämisestä keskenään. 
Hyria järjestää urheileville opiskelijoilleen lukujärjestyksiin mahdollisuuden osallistua lajiharjoitteluun tiistaiaamuisin ja torstai-iltapäivisin.
Urheiluvalmennuksen tarkoituksena on ollut tukea opiskelijoiden harjoittelumahdollisuuksia opiskeluaikana sekä yhdistää urheilijana kehittyminen ja ammatillinen kasvu.

Lajiharjoituksia on seuraavissa lajeissa: pesäpallo, jalkapallo, ringette, jääkiekko, uinti, käsipallo. 
Urheiluvalmennukseen osallistutaan kaksi kertaa viikossa:
•    tiistaisin klo 8.00-9.30
•    torstaisin klo 14.30-16.00 

Kysy rohkeasti lisää! 

Hyrian urheiluvalmennuksen koordinaattori Juuso Kerolalta saat tietoa kaikesta urheiluvalmennukseen liittyvistä asioista ja hän järjestää kaikki yhteiset tapahtumat sekä välittää valmentajilta kaikille kouluille menevät tiedotteet.

Hyrian urheiluvalmennuksen opiskelijakoordinaattori Osmo Lindholm vastaa opiskelijoiden hakuprosessista ja valinnoista. Lisäksi häneltä voi tiedustella urheiluvalmennuksen sisällyttämisestä opintoihin.