Työhönvalmennus

Jos olet Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen TE-palveluiden asiakas tai Hämeenlinnan ja Lahden työllisyydenhoidon kuntakokeilun asiakas ja haluat tehostettua ja henkilökohtaista tukea työllistymiseen, tule mukaan!

Miten toimii: 

Työhönvalmennus on yksilöllinen palvelu, johon voit hakeutua milloin vain, kun kaipaat lisätukea työnhakuusi. Työhönvalmennusta voit saada max 50 tuntia vuodessa.

Valmennuksen aikana päivitetään työnhaunasiakirjat (mm. ansioluettelo ja työhakemukset) sekä monipuolistetaan erilaisten työnhaunkanavien käyttöä. Tavoitteena on henkilökohtaisen ja yksilöllisen palvelun kautta löytää työ-, opiskelupaikka tai muu työllistymistä edistävä palvelu.   

Tarpeen mukaan työhönvalmentaja voi tehdä tehostettua työnhakua ja työpaikkojen etsintää yhdessä asiakkaan kanssa sekä auttaa työtehtäviin tai työyhteisöön perehtymisessä. ​   

Valmennus on pääasiassa henkilökohtaista valmennusta, mutta siihen voi sisältyä myös ryhmämuotoisia osia, esimerkiksi asiantuntija- tai työnantajavierailuja tai muuta ajankohtaista sisältöä. ​

Missä: Kanta- ja Päijät-Häme ​

Miten pääsee mukaan: Jos olet kiinnostunut palvelusta, laita TE-palveluiden oma-asioinnin kautta yhteydenottopyyntö omalle virkailijallesi:

Oma-asiointiin!

Kysy rohkeasti lisää valmentajaltamme!