Yrittäjästä työnantajaksi

Varmista uuden yrityksesi kilpailukykyä tukevat resurssit ja osaaminen. Räätälöimme kanssasi tarpeisiisi parhaiten sopivat keinot ensimmäisten työntekijöiden palkkaamiseen. Yhteistyön kesto vaihtelee lyhyestä ohjauksesta kokonaisvaltaiseen, jopa useamman vuoden kestävään kumppanuuteen
Näyttökuva 2018-1-15 kello 16.22.03


Palvelussa arvioidaan palveluun hakeutuneen yrityksen yritystoiminnan kannattavuuden ja kasvun tilanne erityisesti työnantaja- ja rekrytointitaidoissa ja tuotetaan asiakkaalle kehittämissuunnitelma yrityksen kasvun ja kannattavuuden sekä työnantaja- että rekrytointimahdollisuuksien osalta. Palvelussa keskitytään oleelliseen, eniten asiakashyötyä tuottavaan neuvontaan ja ohjaukseen.

Näyttökuva 2017-12-19 kello 13.36.25Hyria tarjoaa ratkaisuja yrityksesi elinkaaren eri vaiheisiin. Saat ammattitaitoista ohjausta, neuvontaa ja varmuutta yrittäjänä toimimiseen sekä yritystoiminnan kehittämiseen. Rakennamme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden laajasta palveluvalkoimastamme.

OHJAAMME JA VALMENNAMME YLI 1000 YRITTÄJÄÄ VUOSITTAIN!

Verkostoidu ja kehity, tarjoamme mahdollisuuksia:

• Boot camp - Intensiivivalmennus yrittäjyyden käynnistämiseksi ja kehittämikseksi.
• Info- ja seminaaritoiminta - Ajankohtaisin tieto yrittäjyydestä ja yritystoiminnasta.
• Asiantuntijaluennot - Mielenkiintoisia, teemoittettuja luentoja yritystoimintasi tueksi.
• Yrittäjien aamukahvit - Verkostoidu, keskustele, kohtaa muita yrittäjiä ajankohtaisten aiheiden äärellä


Yrittäjästä työnantajaksi -neuvojamme

Ulla_Laine
Ulla Laine
- 050 352 8515
Yrittäjyyden liiketoiminnan kehittämisen kokonaisvaltainen osaaja, joka on työskennellyt yli 20 vuoden ajan yrittäjyyden parissa kotimaassa ja kansainvälisesti, mm. kouluttajana, valmentajana, konsulttina, ohjaajana ja mentorina sekä itsekin yrittäjänä kotimaassa ja kansainvälisesti.Mika_Lambert Mika Lambert - 045 800 6010

Liiketoiminnan, myynnin ja markkinoinnin sekä suorahaun ammattilainen, jolla on vahva osaaminen yritysten ja yrittäjien sekä liiketoiminnan perustamisesta, kasvattamisesta, yrittäjien ja yritysten konsultoinnista ja ohjauksesta sekä valmennuksesta ja markki­noinnista Suomessa ja ulko­mailla.

 Sähköpostimme ovat muotoa: etunimi.sukunimi(at)hyria.fi


Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.