Teollisuus tutuksi -päivä 12.9.

RoniBack (500x)
Kuva: Julius Konttinen
Tapahtuma yhdeksäsluokkalaisille Hyvinkään ja Riihimäen alueella koulupäivän aikana, keskiviikkona syyskuun 12. päivä. Yhdeksäsluokkalaiset pääsevät vierailulle teollisuuden alan yrityksiin sekä tutustuvat alan työtehtäviin, koulutuksiin ja moniin mahdollisuuksiin. 
Päivän aikana nähdään myös, mitä huippusuosittu tubettaja Roni Back ajattelee alasta. 

Päivän järjestävät yhteistyössä Hyria, HAMK, Laurea ja alueen teollisuusalan yritykset.

Lisätietoa Teollisuus tutuksi -päivästä:


Jaakko Kärppä
Liiketalouden opiskelija, Laurea-ammattikorkeakoulu
jaakko.karppa(at)student.laurea.fi
+358 40 739 7418

Instagram-kilpailu - voita älypuhelin ja saa Ronilta kommentti!

Ysiluokkalainen! Ota Teollisuus tutuksi -päivästäsi videota tai kuva ja lisää se Instagram-feediisi tai Insta Storiesiin Teollisuus tutuksi -päivän aikana hashtagilla #TETU2018. Kilpailuaikaa on aina klo 15 asti. Raati valitsee ysiluokkalaisten kuvista ja videoista yhden, jonka ottaja saa palkinnoksi älypuhelimen. Lisäksi videota tai kuvaa kommentoi huipputubettaja Roni Back. 

OHJEET KILPAILUUN -Osallistu niin monella kuvalla ja videolla kuin haluat!

1. Ota Teollisuus tutuksi -päivän inspiroima kuva/video keskiviikkona 12.9. ja lisää sen yhteyteen hashtag #TETU2018 tai tagaa siihen @teollisuustutuksi.
2. Julkaise kuva tai video omalla Instagram-tililläsi joko feedissä tai storiesissa klo 15 mennessä keskiviikkona 12.9.
3. Keskiviikon aikana otettujen kuvien/videoiden joukosta raati valitsee yhden, jonka ottaja saa palkinnoksi älypuhelimen. 
4. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja häneltä pyydetään lupa kuvan/videon julkaisemiseen @teollisuustutuksi-Instagram-tilillä.
5. Huipputubettaja Roni Back kommentoi kuvaa/videota @teollisuustutuksi-Instagram-tilillä.


Voittajaksi valittua kuvaa/videota tai sen ottajaa ei julkaista Hyrian, Hamkin tai Laurean somekanavissa tai muissa medioissa ennen kuin voittajalle on ilmoitettu ja häneltä on pyydetty lupa kuvan/videon käyttöön. Kuvan/videon ottaja voi halutessaan pysytellä nimettömänä. 

Huomioithan, että jos Instagram-tilisi on yksityinen, julkaistut kuvat ei näy muille hashtageista ja tagaamisesta huolimatta.

Seuraa Instagramissa:

@teollisuustutuksi

#TETU2018
logobanneri

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.