Startti_Plus_logo

Varmista uuden yrityksesi tulos ja kilpailukyky. Räätälöimme kanssasi tarpeisiisi parhaiten sopivat keinot  yrityksesi myynnin, markkinoinnin ja kannattavuuden kehittämiseen. Yhteistyön kesto vaihtelee lyhyestä ohjauksesta kokonaisvaltaiseen, jopa useamman vuoden kestävään kumppanuuteen.


StarttuPlus_kaavio_uusi


Mikä on Startti Plus

Startti Plus on TE-toimiston järjestämä maksuton asiantuntijapalvelu asiakkailleen, jotka ovat vasta aloittaneet yrittäjinä. Saat sparrausta myyntisi tehostamiseen ja tukea markkinointitaidoillesi.

StarttiPlus-palvelussa laadit asiantuntijan kanssa konkreettisen suunnitelman myynnin kehittämisestä siten, että edellytyksesi kannattavaan liiketoimintaan ja kasvuun ovat mahdollisimman hyvät.

Palvelun tuottavat TE-toimiston sopimuskumppanit. Tarkemmat tiedot Startti Plus -palveluun hakeutumisesta saat sähköpostitse Uudenmaan TE-toimistosta:
starttiraha.uusimaa@te-toimisto.fi.

ELY-logo_vaakaTE-logo_vaaka


Startti Plus -neuvojamme

Ulla_Laine
Ulla Laine
- 050 352 8515
Yrittäjyyden sekä yritysten kehittämisen kokonaisvaltainen osaaja, jonka ohjaus- ja valmennustoimessa painopisteenä on markkinoinnin tehostaminen ja myynnin kasvattaminen.


Leena_Nyman
Leena Nyman
- 050 524 3590
Vankkaa osaamista yrittäjyydestä ja yritystoimintaa suunnittelevien, sekä yrittäjinä toimivien valmennuksesta vuodesta 1984 alkaen. Erityisosaamisalueina tuotteistaminen ja markkinointi.Mika_Lambert

Mika Lambert
- 045 800 6010
Myynnin ammattilainen, jolla on vahva osaaminen yritysten ja yrittäjien kehittämisestä, valmennuksesta ja markkinoinnista sekä Suomessa että ulkomailla. (Päätoimialue: Espoo ja Vantaa)


Sähköpostimme ovat muotoa: etunimi.sukunimi(at)hyria.fi

Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston toimintaa sekä mainonnan kohdentamiseen. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön.