Verkkovalmennus

Etänä toteutettava valmennuspalvelu, jonka tarkoituksena on lisätä osallisuutta ja arjenhallintaa tai tukea siirtymisessä työ- tai opiskeluelämään.

Kenelle?

Verkkovalmennus on Discordissa toimiva erityisesti nuorille aikuisille suunnattu kuntouttavan työtoiminnan ja sosiaalisen kuntoutuksen ryhmä. Toiminta on tarkoitettu Keusoten alueella asuville nuorille aikuisille.

Mitä?

Verkkovalmennukseen osallistuessa tarvitsee internetyhteyden ja laitteen, jossa toimii Discord-sovellus. Toimintaa toteutetaan sekä yksilö- että ryhmämuotoisesti. Valmennus tarjoaa tukea elämänhallintataitojen ja toimintakyvyn kasvattamiseen sekä motivaation vahvistamiseen työ-, koulutuspaikan tai tulevaisuuden suunnan löytämiseksi. Verkkovalmennuksessa hyödynnetään monipuolisesti erilaisia toimintamuotoja. Pääset pohtimaan tehtäviä yksilöllisesti ja ryhmässä, lisäksi valmennus sisältää aktivoivia tehtäviä. Verkkovalmennus toteutetaan etäpalveluna. Jos olet kiinnostunut lähivalmennuksesta, voit tutustua siihen paremmin täältä.

Missä?

Voit osallistua valmennukseen kotoa käsin etäyhteyksillä.

Näin pääset mukaan

Ota yhteys omaan Keusoten työntekijään tai TE-virkailijaan. Mikäli et ole aiemmin asioinut Keusoten sosiaalisessa kuntoutuksessa ota yhteys asiakasohjausyksikköön. Löydät tietoa ja ohjeet hakeutumisesta sosiaaliseen kuntoutukseen täältä ja kuntouttavaan työtoimintaan täältä.

Kysy lisää: 

Daniela Brommels
Valmentaja
Puhelinnumero
044 302 2211
Sähköposti
etunimi.sukunimi@hyria.fi
Toimipiste
Käräjäkatu 2, Riihimäki
Ala
Hyria säätiö » Nuorten palvelut