NUOTTI-valmennus

NUOTTI-valmennus on tarkoitettu alle 29-vuotiaille nuorille, jotka etsivät "uusia säveliä" elämäänsä.

Mikä tavoitteena?

NUOTTI-valmennuksen avulla on tarkoitus etsiä ja oivaltaa omia voimavaroja ja vahvuuksia, lisätä itsetuntemusta sekä pyrkiä kirjoittamaan seuraava nuotti kohti oman näköistä opiskelu- ja työelämää.

NUOTTI-valmennuksessa nuori saa itselleen henkilökohtaisen valmentajan, jonka kanssa nuorella on mahdollisuus tavata viiden kuukauden aikana 20 kertaa (60min. kerrallaan). Valmentaja tukee ja kannustaa nuorta saavuttamaan hänen itse asettamansa tavoitteet kohti seuraavaa etappia. Valmennus on nuorelle maksutonta ja siltä ajalta on mahdollista saada kuntoutusrahaa.

Näin pääset mukaan

Nuori itse tai hänen kanssaan työskentelevä taho voivat ottaa yhteyttä Kelan valtakunnalliseen kuntoutuksen palvelunumeroon 020 692 205. NUOTTI-valmennusta varten ei tarvita lääkärinlausuntoa tai lähetettä, ainoastaan tahtoa lähteä säveltämään oman elämänsä tärkeintä sävelmää eli omaa tulevaisuuttaan!

Hyria toteuttaa Kelan NUOTTI-valmennusta Uudellamaalla, ensisijaisesti Keski-Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla sekä Päijät-Hämeessä.

Tervetuloa säveltämään!

Asiantuntijamme