Kampuspaja Uumo

Kampuspaja Uumo tarjoaa kuntouttavaa työtoimintaa yli 30-vuotiaille aikuisille luonnonvara-alan kampuksen Uumon alueella. 

Kuvituskuva piirroshahmoista

Kampuspaja Uumon työtehtävät ovat monipuolisia ja mukautuvat kampuksen koulutusalojen mukaisesti, joita ovat puutarha-ala, puhtaus- ja kiinteistöpalveluala, luonto- ja ympäristöala sekä maatalousala. Teemme erilaisia tehtäviä koko kampuksen alueella, kuten maalaus- ja pihatöitä, hävikkiruokien lajittelua, kierrätyspisteiden tyhjennystä sekä lehmien harjaamista navetalla.

Erilaisia työtehtäviä voi tehdä myös pajamme omissa tiloissa, kuten tekstiilien silitystä ja paikkaamista, käsitöitä sekä Kierrätyskeskus Kerkkään lähetettävien tuotteiden lajittelua ja pussitusta. 

Valmennukseen kuuluu työtehtävien lisäksi ryhmävalmennukset, vierailut, infot ja työhyvinvointitoiminta. Hyödynnämme lähiluontoa tekemällä pieniä retkiä ja asiakkaiden toiveesta järjestämme silloin tällöin taide- tai pelipäiviä.

Toimimme yhteisissä tiloissa alle 29-vuotiaille nuorille suunnatun Juuri-Pajan kanssa ja teemme työtehtäviä yhdessä. Toiminnassamme pääsee työskentelemään sekä ryhmässä että itsenäisesti. Jokainen osallistuu tehtäviin oman kuntonsa ja toimintakykynsä mukaan. Toiminnan tavoitteena on elämänhallinnan sekä työelämävalmiuksien ja -taitojen kehittäminen.

Toimintaan pääsee helposti bussilla, joka pysähtyy kampuksen edessä. Kampuksella on myös parkkipaikkoja. 

Huomioithan, että tilamme eivät ole esteettömät.

Sanna Salomaa
Yksilöohjaaja, Toimipisteen vastaava
Image
Profiilikuva
Puhelinnumero
040 674 3982
Sähköposti
etunimi.sukunimi@hyria.fi
Toimipiste
Keskuskatu 5, Mäntsälä
Uudenmaankatu 249, Hyvinkää
Ala
Hyria säätiö » Kuntoutus- ja valmennuspalvelut
Hyria säätiö » Nuorten palvelut » Työpajatoiminta
Iida Huttunen
Kuntouttavan työtoiminnan avustaja
Puhelinnumero
044 741 7467
Sähköposti
etunimi.sukunimi@hyria.fi
Toimipiste
Uudenmaankatu 249, Hyvinkää
Ala
Hyria säätiö » Kuntoutus- ja valmennuspalvelut