Juuri-paja

Onko luonnonläheisyys lähellä sydäntäsi? Mietitkö, mihin suuntaisi seuraavaksi? Tule Juuri-pajalle! Työpaja sijaitsee luonnonvara-alan kampus Uumon alueella, mieltä rauhoittavassa ja luonnonläheisessä ympäristössä, toiminnan tavoitteena on lisätä opiskelu- ja työelämävalmiuksia sekä arjen- ja elämänhallinnan taitoja. 

HAE MUKAAN!

Kuvituskuva piirroshahmoista

Kenelle?

Juuri-paja on suunnattu alle 29-vuotiaille nuorille aikuisille, jotka ovat koulutuksen ja/tai työelämän ulkopuolella.

Mitä?

Juuri-pajalla valmennus on ryhmämuotoista, jossa huomioidaan myös yksilölliset tavoitteet. Valmennuksen tavoitteena on lisätä opiskelu- ja työelämävalmiuksia sekä arjen- ja elämänhallinnantaitoja. Työtehtävät sisältävät monipuolisia toiminnallisia työtehtäviä kampuksen koulutusalojen mukaisesti. Koulutusaloja ovat puhtaus- ja kiinteistöpalveluala, luonto- ja ympäristöala, maatalousala sekä puutarha-ala. Erilaiset työtehtävät toimivat keskeisenä valmennuksen välineenä. Valmennuksessa saa tukea tulevaisuudensuunnitelmiin, tietoa työ- ja opiskelumahdollisuuksista sekä kokemusta erilaisista töistä. Valmennuksessa on mahdollisuus suorittaa korttikoulutuksia sekä ammatillisen tutkinnon osia.

Valmennukseen kuuluu työtehtävien lisäksi ryhmävalmennukset, vierailut, kurssit, infot ja työhyvinvointitoiminta. Lisäksi on mahdollisuus osallistua yhteiskehittämiseen ja toiminnan sisältöön vaikuttamiseen.

Sopimusmuodot ja ohjautuminen

Juuri-pajalle voit tulla seuraavilla sopimusmuodoilla:
Työkokeilu, pajasopimus, koulutussopimus ja OPVA-sopimus (oppimisvalmiuksia tukevat opinnot). 

Tällöin haku tästä linkistä:

Hae mukaan tästä

 

Lisäksi Keusoten alueella asuvat voivat tulla kuntouttavan työtoiminnan tai sosiaalisen kuntoutuksen työtoiminnan sopimuksilla.

Tällöin haku tätä kautta:
Ota yhteys omaan Keusoten työntekijään tai TE-virkailijaan. Mikäli et ole aiemmin asioinut Keusoten sosiaalisessa kuntoutuksessa ota yhteys asiakasohjausyksikköön. Löydät tietoa ja ohjeet hakeutumisesta sosiaaliseen kuntoutukseen täältä ja kuntouttavaan työtoimintaan täältä.

Maria Honkavuori
Valmentaja
Puhelinnumero
044 022 1593
Sähköposti
etunimi.sukunimi@hyria.fi
Toimipiste
Uudenmaankatu 249, Hyvinkää
Ala
Hyria säätiö » Nuorten palvelut
Hyria säätiö » Nuorten palvelut » Työpajatoiminta