Ammattipajat

Valmennuspalvelu, jossa pääset harjoittelemaan työelämätaitoja aidoissa työympäristöissä.

Kenelle?

Ammattipajojen valmennukseen voivat osallistua 17–28-vuotiaat nuoret, jotka ovat koulutuksen ja työelämän ulkopuolella tai tarvitsevat tukea opintoihinsa. 

Kahvila- ja ravintolapalvelut

Mitä?

Kahvila- ja ravintolapalvelut tarjoaa mahdollisuuden valmennukseen monipuolisissa kahvila- ja ravintola-alan avustavissa työtehtävissä. Näitä tehtäviä ovat asiakaspalvelu, kassatyöskentely, ruoanvalmistus- ja tarjoilu, tuotteiden esillepano, astiahuolto ja puhtaanapito Valmennuksessa on mahdollisuus suorittaa korttikoulutuksia sekä ammatillisen tutkinnon osia.

Sopimusmuodot

Työkokeilusopimus, koulutussopimus, pajasopimus ja oppisopimus

Kiinnostuitko?

Pääset toimintaan mukaan täyttämällä hakulomakkeen. Valmentajamme ottaa sinuun yhteyttä ja sopii seuraavista askelista. 

Hae mukaan Kahvila- ja ravintolapalveluihin!

Toimipisteet, joiden ravintoloissa ja kahviloissa toimintaa järjestetään

Kysy rohkeasti lisää!

Logistiikkapalvelut

Mitä?

Logistiikkapalvelut tarjoaa mahdollisuuden valmennukseen monipuolisissa logistiikka-alan tehtävissä.

Työtehtäviä on esimerkiksi

  • Varastotyö: tavaran vastaanotto, purku ja lastaus, lajittelu ja varastointi
  • Siirtopalvelut: asuntojen tyhjennys, tavaran kuljetus
  • Jakelupalvelut: kappaletavarakuljetukset, posti- ja lähettikuljetukset, tietosuojamateriaaliastioiden tyhjennykset ja muut jakelutyyppiset kuljetukset.

Valmennukseen osallistuvilla olisi hyvä olla B-ajokortti, mutta tarjolla on myös tehtäviä, jotka eivät vaadi ajokorttia.

Valmennuksessa voi suorittaa korttikoulutuksia kuten hygieniapassin ja työturvallisuuskortin sekä ammatillisia tutkinnon osia kuten tavaran kuljettaminen ja trukinkuljettajan tehtävät.

Sopimusmuodot

Työkokeilusopimus, koulutussopimus, pajasopimus ja oppisopimus

Kiinnostuitko?

Pääset toimintaan mukaan täyttämällä hakulomakkeen. Valmentajamme ottaa sinuun yhteyttä ja sopii seuraavista askelista. 

Hae mukaan Logistiikkapalveluihin

Hyria Logistiikkapalvelut

Ota rohkeasti yhteyttä!

Osallistu palkkatuella

Palkkatuki on rahallinen tuki, jolla TE-palvelut korvaa työnantajalle eli tässä tapauksessa Hyrialle osan työttömän työnhakijan palkkauskustannuksista. Työnantajan on mahdollista saada palkkatukea vain työttömäksi työnhakijaksi ilmoittautuneen henkilön palkkaamiseen.

Palkkatukityössä kerrytät osaamistasi aidossa työympäristössä esim. kahvilassa, kuljetuksen tehtävissä tai kierrätysmyymälässä. Perehdytyksen jälkeen olet osa työtiimiä ja toimit työvuorossa hoitaen vastuullesi kuuluvat työtehtävät.

Jos olet kiinnostunut kouluttautumaan alalle, sinulle voidaan mahdollisesti tehdä myös oppisopimus, jolloin saat työkokemuksen lisäksi tutkintotodistuksen merkiksi osaamisestasi.

Jokaiselle palkkatukinuorelle tehdään jakson alussa henkilökohtainen valmennussuunnitelma, jota seurataan ja dokumentoidaan yhdessä työhönvalmentajan kanssa. Työhönvalmentajan tehtävänä on varmistaa sujuva siirtyminen palkkatukityöstä avoimille työmarkkinoille tai jatkokouluttautumaan. Valmentaja auttaa CV:n ja työhakemuksen teossa sekä vinkkaa sopivista työpaikoista.