Starttivalmennusta nuorille

Valmennuspalvelu, jonka tavoitteena on omien voimavarojen löytäminen ja niiden hyödyntäminen omannäköisen arjen ja elämän rakentamisessa. 

Säännöllisenä osana toimintaa ovat muun muassa metsäretket, tallipäivät, ruoanlaitto, tutustumiskäynnit sekä vierailijat. 

Starttivalmennus on ryhmämuotoista matalan kynnyksen valmennusta. Valmennuksessa tuetaan sosiaalisen toimintakyvyn vahvistumista sekä osallisuutta. Valmennus tarjoaa tukea elämänhallintataitojen ja toimintakyvyn kasvattamiseen sekä motivaation vahvistamiseen työ-, koulutuspaikan tai tulevaisuuden suunnan löytämiseksi.

Kenelle tarkoitettu 

Starttivalmennukseen voivat osallistua 17–28-vuotiaat nuoret, jotka ovat koulutuksen ja työelämän ulkopuolella tai nuoret, jotka tarvitsevat tukea opintoihin.  

Mitä palvelussa tehdään 

Valmennuksessa hyödynnämme luonto-, eläin-, leiri- ja puutarha-avusteista toimintaa. Säännöllisenä osana toimintaa ovat muun muassa metsäretket, tallipäivät, ruoanlaitto, tutustumiskäynnit sekä vierailijat. 

Työelämätaitojasi sekä työkykyäsi edistävät ryhmävalmennukset ja infot esim. yrittäjyydestä tai oppisopimuksesta sekä oppilaitos- ja yritysvierailut sisältyvät jaksoon. Ryhmävalmennuksen teemat pohjautuvat uuden tiedon saamiseen työmarkkinoihin ja omiin valmiuksiin liittyen. Jaksojen sisältöjä suunnitellaan yhdessä toimintaan osallistujien kanssa. Myös vertaistuelliset ryhmät kuuluvat toimintaan. 

Missä järjestetään 

Riihimäki, Käräjäkatu 2

Haku

Klikkaa mukaan tästä!

 

Kysy lisää!

Tarkempia tietoja toteutuspaikasta