Starttivalmennus

Valmennuspalvelu, jonka tavoitteena on omien voimavarojen löytäminen ja niiden hyödyntäminen omannäköisen arjen ja elämän rakentamisessa. 

Kenelle?

Starttivalmennukseen voivat osallistua 17–28-vuotiaat nuoret, jotka ovat koulutuksen ja työelämän ulkopuolella tai nuoret, jotka tarvitsevat tukea arjen- ja elämänhallintaan. 

Mitä ?

Starttivalmennus on ryhmämuotoista matalan kynnyksen valmennusta. Valmennuksessa tuetaan sosiaalisen toimintakyvyn vahvistumista sekä osallisuutta. Valmennus tarjoaa tukea elämänhallintataitojen ja toimintakyvyn kasvattamiseen sekä tulevaisuuden suunnan löytämiseksi.

Valmennuksessa hyödynnämme luonto-, eläin-, leiri- ja puutarha-avusteista toimintaa. Säännöllisenä osana toimintaa ovat muun muassa metsäretket, tallipäivät ja ruoanlaitto. Valmennukseen kuuluu ryhmävalmennukset, vierailut, kurssit, infot ja työhyvinvointitoiminta. Lisäksi on mahdollisuus osallistua yhteiskehittämiseen ja toiminnan sisältöön vaikuttamiseen.

Sopimusmuodot

Työkokeilusopimus, koulutussopimus, pajasopimus, kuntouttavan työtoiminnan sopimus

Kiinnostuitko?

Pääset toimintaan mukaan täyttämällä hakulomakkeen. Valmentajamme ottaa sinuun yhteyttä ja sopii seuraavista askelista. Täytä hakulomake tästä

 

Hyria Starttivalmennus

Kysy lisää!

Missä?