Askelvalmennus - Kohti työpajoja

Askelvalmennus on ensimmäinen askel kohti työpajojen valmennuksia. Aloittaminen on helppoa eikä se edellytä sitoutumista. Askelvalmennukseen voi osallistua 1–3 päivänä viikossa oman tarpeen mukaan. Askelvalmennuksella on kaksi säännöllisesti kokoontuvaa ryhmää Hyvinkäällä, mutta valmennus voi olla myös yksilöllisesti räätälöity paketti.

Valmennusta toteutetaan Hyvinkäällä, Riihimäellä, Hausjärvellä ja Lopella

Kenelle tarkoitettu 

Askelvalmennukseen voivat osallistua 17–28-vuotiaat nuoret, jotka tarvitsevat tukea päästäkseen tarvitsemiinsa palveluihin, motivaatiota omien tavoitteiden saavuttamiseksi tai tekemistä päiviin. Tämä sopii juuri sinulle, jos haluat päästä elämässäsi pikkuhiljaa eteenpäin etkä vielä tiedä mikä on itselle sopiva suunta. Elämäntilanteellasi ei ole merkitystä. 

Mikä tavoitteena 

Yksilöllisen tavoitteen mukainen toiminta, kotoa liikkeelle lähteminen, motivaation löytäminen 

Askelvalmennus on matalan kynnyksen valmennusta. Valmennuksessa tuetaan sosiaalisen toimintakyvyn vahvistumista sekä osallisuutta. Valmennus tarjoaa tukea elämänhallintataitojen ja toimintakyvyn kasvattamiseen sekä motivaation vahvistamiseen työ-, koulutuspaikan tai tulevaisuuden suunnan löytämiseksi.  

Askelvalmennuksessa saat yksilöllisesti juuri sinulle suunnitellun valmennusjakson. Tavoitteet jaksolle asetetaan yhdessä ja tehtävät suunnitellaan sinulle sen mukaan. 

Valmennuksen sisältö

Jakson aikana voidaan käydä läpi mm. elämänhallintaan, työnhakuun sekä opiskeluun liittyviä asioita kulttuuria ja virkistymistä unohtamatta. Valmennusta toteutetaan sekä lähi-, etä- että verkkovalmennuksena. Valmennus voi sisältää sekä yksilö- että ryhmävalmennusta. Valmennuksen voi aloittaa ilman sopimusta. 

Missä järjestetään 

Yksilöllinen toteutus Hyvinkäällä, Riihimäellä, Hausjärvellä ja Lopella. Myös verkkomahdollisuus. Askelvalmennuksen ryhmät toimivat Hyvinkäällä Nastassa. Ruokaryhmä kokoontuu keskiviikkoisin 13–17 ja retkiryhmä perjantaisin 10–14

Hae valmennukseen tästä!

Kysy rohkeasti lisää kotikuntasi asiantuntijalta!

Ruoka- ja retkiryhmien ilmoittautuminen ja yhteydenotot Hyvinkäällä

Yhteydenotot Riihimäellä, Hausjärvellä, Lopella