Murupolku
Ravintola ja catering
Meillä opiskelet ravintola- ja cateringalan ammattilaiseksi upeassa ja modernissa syksyllä 2021 valmistuneessa Kruunu-lippulaivarakennuksessamme Hyvinkäällä. Kruunussa alan perustutkinnon suorittavat yhteishaun kautta opiskelemaan meille tulevat. Aikuisopiskelijoille alan perustutkintokoulutusta järjestetään myös Riihimäellä.
Opetuskeittiömme ovat ajanmukaisia ja laadukkailla välineillä varustettuja. Opinnoissa sinua tukevat huippuammattilaiset.
Koulutustarjonta
-
Anniskelu
Anniskelupassi tarvitaan alkoholilain mukaan anniskelupaikoissa, jotka ovat avoinna asiakkaille.
-
Baarimestari ja Tarjoilija (AT)
Haluatko syventää osaamistasi ravintolapalveluiden asiakaspalvelussa? Kiinnostaisiko työ baarimestarina tai tarjoilijana? Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnon suorittaneet toimivat ravintoloiden ja baarien monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä.
-
Dieettikokki
Haluatko kehittää osaamistasi erikoisruokavalioista ja allergioista? Dieettikokki osaa valmistaa maukasta ruokaa myös erityisruokavaliot huomioon ottaen.
-
Hygieniapassi
Tarvitsetko hygieniapassia työssäsi? Hygieniapassia vaaditaan työtehtävissä, jossa käsitellään pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Pelkkä tutkintotodistus (esim. kokin tutkintotodistus) ei enää itsessään kelpaa hygieniaosaamistodistuksena.
-
Kahvila-, ravintola-, catering- ja suurkeittiöpalvelujen sekä matkailualan täydennyskoulutukset
Haluatko vahvistaa osaamistasi kahvila- ja ravintolapalveluiden parissa? Kiinnostaisiko sinua työskentely kahvin- ja pullan tuoksuisessa työpaikassa tai haluaisitko heittäytyä kesäksi terassille tai kesätapahtumaan asiakaspalvelijaksi? Sykkiikö sydämesi Hospitalitylle matkailualan tehtävissä?
-
Kokki ja Tarjoilija
Haluatko toimia monipuolisissa ravintola- ja cateringalan tehtävissä? Oletko luonteva asiakaspalvelija? Haluatko luoda elämyksiä asiakkaille?
-
Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyö
Houkuttaako esihenkilötehtävät majoitus- ja ravitsemisalalla? Haluatko hioa esihenkilöosaamistasi? Majoitus- ja ravitsemisalan esihenkilötyön erikoisammattitutkinto antaa käytännön eväitä esihenkilötyön kehittämiseen.
-
Maksuttomat koulutukset henkilöstön kehittämiseen
Työmarkkinat elävät murroksessa kaikilla aloilla, joten myös osaavan työvoiman saaminen vaikeutuu. Vanha osaaminen ei välttämättä enää taivu uusiin työtehtäviin. Henkilöstön kouluttaminen uusiin työtehtäviin on elintärkeää.
-
Ravintola- ja Suurtalouskokki
Ruokapalvelujen ammattilaisena osaat suunnitella, valmistaa ja esitellä laadukkaita ruoka-annoksia yksittäisille asiakkaille sekä suuremmille ryhmille. Ruokapalvelujen ammattitutkinto antaa mahdollisuuden syventää osaamistasi ja kehittää keittiötyöskentelyäsi.
-
Työpaikkaohjaajan tueksi
Tarjoamme työpaikkaohjaajille mahdollisuuden suorittaa Työpaikkaohjaajaksi valmentautuminen (5 osp) -tutkinnon osan omassa työssä.