Suuntavalmennus

Suunta hukassa? Suuntavalmennuksen tavoitteena on opiskeluvalmiuksien, työelämävalmiuksien ja elämänhallintataitojen parantaminen. 

Missä: Hyvinkää, Riihimäki, Hausjärvi, Loppi 

Kenelle tarkoitettu: Suuntavalmennukseen voivat osallistua 17–28-vuotiaat nuoret, jotka ovat koulutuksen ja työelämän ulkopuolella tai tukea opintoihin tarvitsevat nuoret. 

Mikä tavoitteena: Suuntavalmennus on ryhmämuotoista valmennusta, jonka sisältö määrittyy yksilöllisten tavoitteidesi pohjalta. Valmennuksen tavoitteena on lisätä opiskelu- ja työelämävalmiuksiasi sekä parantaa omia elämänhallintataitojasi. Työ toimii keskeisenä valmennuksen välineenä. Saat tukea tulevaisuudensuunnitelmiisi, perehdytystä erilaisiin työtehtäviin sekä arvokasta palautetta työskentelystäsi, jonka avulla voit kehittää omaa toimintaasi edelleen.

Tarjoamme mahdollisuuden työskentelyyn monipuolisten työtehtävien parissa ammattitaitoisten valmentajien ohjauksessa, yhdessä muiden valmentautujien kanssa. Hausjärvellä ja Lopella valmennus tapahtuu Kike-kierrätysmyymälässä.

Mitä meillä tehdään: Valmennuksessa keskitytään työelämävalmiuksien ja työkyvyn vahvistamiseen sekä osaamisen kartuttamiseen. Saat tukea tavoitteiden asettamiseen sekä työelämätaitojen ja -valmiuksien kehittämiseen. Tehtävissä ohjaus, tavoitteiden mukainen sparraus ja palautteen antaminen ovat keskeinen osa valmennusta. Korttikoulutusten ja ammatillisten tutkinnon osien suorittaminen on myös mahdollista tavoitteidesi ja osaamisesi mukaisesti. 

Esimerkkejä työtehtävistä, jotka vahvistavat osaamista, taitoja ja tietoja:

  • Tapahtumatuotanto
  • Asiakaspalvelu
  • Ohjaus- ja valmennus
  • Vapaaehtoistyöt
  • Taide, kulttuuri ja ilmaisu
  • Vihertyöt, pienet urakat

 

Viikkoihin sisältyy lisäksi työhönvalmennusta, työhyvinvointia ja erilaisiin kursseihin osallistumista. Työelämätaitojasi sekä työkykyäsi edistävät ryhmävalmennukset ja infot esim. yrittäjyydestä tai oppisopimuksesta sekä oppilaitos- ja yritysvierailut sisältyvät jaksoon.

Sopimukset, joilla mukaan voi tulla:

Työkokeilusopimus, koulutussopimus, sopimus työpajajaksosta, kuntouttavan työtoiminnan sopimus (ei Hyvinkää), sosiaalinen kuntoutus (Hausjärvi ja Loppi) 1-5 pvä / vko, 4-6h / pvä. 

Täytä hakulomake tästä!

 

Valmennusta järjestetään:

Toimipiste
Hyria Hyvinkää, NASTA, Uudenmaankatu 20
Osoite

Uudenmaankatu 20
05800 Hyvinkää
Suomi

Riihimäki

Hyvinkää

Hausjärvi

Loppi