Sopii kaikille työssään alkoholia käsitteleville ja näin ollen anniskelupassia tarvitseville. Mikäli sinulla on tarvittava osaaminen, voi osallistua pelkkään kokeeseen.
Majoitus- ja ravitsemisalan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat alalla esihenkilöinä. Hyvällä esihenkilöllä on vankka ammattitaito, hyvät vuorovaikutustaidot ja halu toimia esihenkilötehtävissä.
Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.
Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintolan asiakaspalvelusta. Ammattilaisen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat vuorovaikutustaidot ja halu kehittyä alalla. Ravintola-alalla vaaditaan myös hyvää kielitaitoa.
Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintola-alalta. Työssä tärkeimmät ominaisuudet alan ammattilaiselle ovat kiinnostus ravintola-alan trendeihin, tiimityö- ja asiakaspalvelutaidot ja joustavuus.
Haluatko vahvistaa osaamistasi kahvila-, ravintola- tai suurkeittiöpalvelujen parissa tai suunnitteletko täysin uudelle alalle suuntautumista? Meillä Hyriassa voit täydentää aikaisempaa koulutustasi tai aloittaa puhtaalta pöydältä.
Voit olla alalla pidempäänkin työskennellyt henkilö, joka kaipaa työhönsä uuden oppimista tai alalle pyrkivä, jolla ei ole vielä alan kokemusta tai koulutusta, mutta halua ja innokkuutta senkin edestä.
Koulutuksesta saat vaadittavat pätevyydet alalla työskentelyyn ja tätä kautta myös mahdollisuutesi työllistymiseen paranee.
Erityisruokavaliot hallitseva kokki on tarkka, huolellinen ja palveluhenkinen. Dieettikokin erikoisammattitutkinto on suunnattu suurtalous- ja ravintola-alalla työskenteleville, jotka tarvitsevat työssään osaamista erityisruokavalioista. Koulutus edellyttää alan peruskoulutusta ja noin 3-5 vuoden työkokemusta.
Alan työtehtävissä toimiminen edellyttää itsenäistä, omatoimista sekä vastuuntuntoista asennetta. Työtä tehdään kestävän toimintatavan, hygieniavaatimusten mukaisesti ja noudatetaan alan sopimuksia ja säädöksiä.
SELKOSUOMEKSI
Koulutus sopii sinulle, jos
- sinä pystyt tekemään töitä itsenäisesti
- sinä opit helposti vieraita kieliä
- sinä olet hyvä organisoimaan töitä
- sinä pystyt tekemään töitä, vaikka sinulla on paljon töitä samaan aikaan
- sinä pystyt tekemään töitä muiden ihmisten kanssa
- sinä olet hyvä asiakaspalvelija.
Asiakaskokemus ja asiakaspalvelutaidot monikanavaisessa kaupassa
Koulutus on tarkoitettu kaupan alan pienissä ja keskisuurissa yrityksissä työskenteleville tai niissä yksinyrittäjänä toimiville, joilla on taloudellisessa toiminnassa oleva yritys ja jo jonkin verran kokemusta yrittäjyydestä. Kussakin koulutustoteutuksessa on osallistujia useasta yrityksestä.
Tiimivastaavan koulutus puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla
Koulutus on kohdennettu organisaatiosi puhtaus- ja kiinteistöalan osaajille, joilla on kiinnostusta edetä tiimivastaavaksi (kuten palveluohjaaja, kohdevastaava, tiimin vetäjä tai työhön osallistuva kiinteistön hoidon esimies) tai muuten kehittää osaamistasi.
Moniosaaja majoitus-, ravitsemis- ja matkailualalle
Moniosaaja-hankkeella vahvistetaan majoitus-, ravitsemis- ja matkailualalla tarvittavaa moniosaajuutta. Koulutus on tarkoitettu alalla jo työskenteleville, alalta kokemusta omaaville sekä vieraskielisille, jotka ovat työskennelleet kotimaassaan majoitus-, ravitsemis- ja matkailualalla.
Koulutusten rahoittaja
Koulutuksia rahoittaa Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus (JOTPA). JOTPA on viranomainen, joka edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Jatkuvan oppimisen uudistuksen tavoitteena on kehittää ja uudistaa ihmisten osaamista elämän ja työuran eri vaiheissa sekä vastata työelämän muutoksista johtuviin osaamistarpeisiin.
Verkostoituminen ja varsinkin sen aloittaminen saattaa tuntua haastavalta. Verkostojen johtamista ja kehittämistä voi kuitenkin harjoitella. Tule hahmottamaan ja kehittämään omaa verkostotyötäsi!
Verkostoituminen ja varsinkin sen aloittaminen saattaa tuntua haastavalta. Verkostojen johtamista ja kehittämistä voi kuitenkin harjoitella. Tule hahmottamaan ja kehittämään omaa verkostotyötäsi!
Kaaoksesta vakauteen – Oman, tiimin ja organisaation resilienssikyvyn kasvattaminen -webinaari on osa Johtamisessa onnistumisen keinoja -webinaarisarjaa. Neliosainen webinaarisarja on tarkoitettu ravintola- ja matkailualan yritysten johtajille.
Kuinka toimia ja luoda yhteistyötä monimuotoisessa työyhteisössä? -webinaari on osa Johtamisessa onnistumisen keinoja -webinaarisarjaa. Neliosainen webinaarisarja on tarkoitettu ravintola- ja matkailualan yritysten johtajille.
Työn imua palvelevalla johtamisella -webinaari on osa Johtamisessa onnistumisen keinoja -webinaarisarjaa. Neliosainen webinaarisarja on tarkoitettu ravintola- ja matkailualan yritysten johtajille.
Kuule alan uusimmat tulevaisuuden näkymät ja villit kortit meiltä ja maailmalta, kehitä yrityksesi tulevaisuuskuntoa ja verkostoidu!
- Anniskelu (1)
- Baarimestari ja Tarjoilija (AT) (1)
- Dieettikokki (1)
- Hygieniapassi (1)
- Kahvila-, ravintola-, catering- ja suurkeittiöpalvelujen täydennyskoulutukset (1)
- Kokki ja Tarjoilija (1)
- Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyö (1)
- Maksuttomat koulutukset henkilöstön kehittämiseen (1)
- Ravintola- ja Suurtalouskokki (1)
- (-) Ravintola ja catering (16)
- Kansainvälisyys (22)
- Hoito, huolenpito ja kasvatus (16)
- Johtaminen (16)
- Luonto, puutarha ja Green Care (16)
- Maa- ja metsätalous (12)
- Yrittäjyys (12)
- Kauppa ja liiketalous (11)
- Matkailu (11)
- Rakennus- ja yhdyskuntatekniikka (11)
- Turvallisuus (11)
- Puhtaus ja kiinteistö (9)
- Auto, kone ja metalli (8)
- Sisustus ja rakentaminen (8)
- Tuki ja valmennus (8)
- Logistiikka ja liikenne (7)
- Kauneus ja hyvä olo (5)
- Kierrätys ja kestävä kehitys (5)
- Tieto- ja viestintätekniikka (4)
- Media ja taide (2)
- Tutkintojen osat (1)