Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.
Vartijan koulutukseen osallistujan on täytynyt suorittaa Väliaikaisen vartijan koulutus (40 ot) voidakseen osallistua kurssille.
Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.
Vartijan koulutukseen osallistujan on täytynyt suorittaa Väliaikaisen vartijan koulutus (40 ot) voidakseen osallistua kurssille.
Työntekijä tarvitsee hygieniapassin, jos hän työssään käsittelee pakkaamattomia helposti pilaantuvia elintarvikkeita. Helposti pilaantuvia elintarvikkeita ovat esimerkiksi maito, liha ja kala. Esimerkiksi kahvilat, ravintolat, suurkeittiöt, erilaiset kioskit, pikaruokaravintolat, elintarvikemyymälät ja myös monet elintarvikkeita valmistavat tehtaat ovat sellaisia työpaikkoja, joissa työntekijällä pitää olla hygieniapassi.
Sopii kaikille työssään alkoholia käsitteleville ja näin ollen anniskelupassia tarvitseville. Mikäli sinulla on tarvittava osaaminen, voi osallistua pelkkään kokeeseen.
Järjestyksenvalvojan ja/tai vartijan koulutuksen suorittaneet. Koulutukseen osallistuminen edellyttää aiemmin tehtyä suoritusta joko voimankäyttökoulutuksen yleisestä osasta tai fyysisen voimankäytön perusteista.
Koulutus sopii sinulle, jos haluat tehdä työtä, jonka tarkoitus on järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitäminen sekä onnettomuuksien ja rikosten estäminen.
Järjestyksenvalvoja työskentelee muun muassa tilaisuuksissa, kuten yleisissä kokouksissa, yleisötilaisuuksissa, leirintäalueilla, ravintoloissa ja Suomen lipun alla olevissa aluksissa.
Koulutukseen osallistuvan henkilön tulee olla 18 vuotta täyttänyt.
Järjestyksenvalvojan ja/tai vartijan koulutuksen suorittaneille, jotka tarvitsevat työssään kaasusumuttimen kantamislupaa. Koulutukseen osallistuminen edellyttää aiemmin tehtyä suoritusta joko voimankäyttökoulutuksen yleisestä osasta tai fyysisen voimankäytön perusteista.
Yhteisillä työmailla toimiville työntekijöille, joille työturvallisuuskortti on yleensä pakollinen.
Turvallisuusalalla toimiville henkilöille tai alalle aikoville.
Alan työtehtävissä toimiminen edellyttää itsenäistä, omatoimista sekä vastuuntuntoista asennetta. Työtä tehdään kestävän toimintatavan, hygieniavaatimusten mukaisesti ja noudatetaan alan sopimuksia ja säädöksiä.
Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintolan asiakaspalvelusta. Ammattilaisen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat vuorovaikutustaidot ja halu kehittyä alalla. Ravintola-alalla vaaditaan myös hyvää kielitaitoa.
Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintola-alalta. Työssä tärkeimmät ominaisuudet alan ammattilaiselle ovat kiinnostus ravintola-alan trendeihin, tiimityö- ja asiakaspalvelutaidot ja joustavuus.
Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat tulityökortin työtehtäviinsä. Tulityökortti vaaditaan henkilöiltä, jotka käsittelevät työtehtävissään tulta. Tulitöitä ovat mm. kipinöintiä aiheuttava hitsaus, polttoleikkaus ja metallien hionta.
Koulutus on tarkoitettu turvallisuusalalle aikoville tai jo alalla toimiville henkilöille. Koulutuksen edellytykset ovat alalle soveltuvuus ja hyvämaineisuus sekä mahdollisuus liikkuvuuteen työssäkäyntialueella jo työpaikalla järjestettävän koulutuksen jaksoilla. Koulutus soveltuu myös maahanmuuttajille, mikäli kielitaito on riittävä.
Erikoisammattitutkinto sopii hyvin yritysten omaehtoisissa turvallisuuden ylläpito- ja kehitystehtävissä sekä vartioimisliikkeen esimiestehtävissä toimiville tai niihin aikoville. Opintojen edellytyksiä ovat 18 vuoden ikä, hyvä maine, kokemus turvallisuusalan tehtävistä tai aiempi koulutus alalta.
Työssä kuvallisen ilmaisun toteuttajana tarvitset kädentaitoja ja luovuutta. Sinun ei tarvitse olla mestaripiirtäjä tai maalari tullessasi opiskelemaan, vaan tärkeintä on innostunut asenne ja oppimishalu.