3 tulosta

Sopii kaikille työssään alkoholia käsitteleville ja näin ollen anniskelupassia tarvitseville. Mikäli sinulla on tarvittava osaaminen, voi osallistua pelkkään kokeeseen.

Anniskelu

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintolan asiakaspalvelusta. Ammattilaisen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat vuorovaikutustaidot ja halu kehittyä alalla. Ravintola-alalla vaaditaan myös hyvää kielitaitoa.

Baarimestari ja Tarjoilija (AT)

Mitäpä muuta yrittäjä eniten miettisi kuin keinoja saada yrityksensä menestymään ja kukoistamaan. Yritysten, työyhteisöjen ja yrittäjien itsensä osaaminen on koko toiminnan kivijalka. Ilman osaavia ja työstään innostuneita ihmisiä, ei ole menestyvää liiketoi­mintaa. Olemme kehittämiskumppanisi. Tästä artikkelista selviää 7 tapaa, jolla Hyria voi auttaa sinunkin yritystäsi menestymään.

 

Asiantuntijalta, 18.7.2021, klo 13:53
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat
Ajankohtaissisältö
Avainsanat