3 tulosta

Sopii kaikille työssään alkoholia käsitteleville ja näin ollen anniskelupassia tarvitseville. Mikäli sinulla on tarvittava osaaminen, voi osallistua pelkkään kokeeseen.

Anniskelu

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintolan asiakaspalvelusta. Ammattilaisen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat vuorovaikutustaidot ja halu kehittyä alalla. Ravintola-alalla vaaditaan myös hyvää kielitaitoa.

Baarimestari ja Tarjoilija (AT)

Ammattipajat ovat 17–28-vuotiaiden nuorten työpajatoimintaa Hyrian kuljetuspalveluissa ja kahvila- ja ravintolapalveluissa. Pajat antavat lisää mahdollisuuksia saada töitä tai päästä opiskelemaan. Lue lisää pajojen monipuolisista työtehtävistä ja hae mukaan!

Sisältö
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat
Avainsanat