4 tulosta

Sopii kaikille työssään alkoholia käsitteleville ja näin ollen anniskelupassia tarvitseville. Mikäli sinulla on tarvittava osaaminen, voi osallistua pelkkään kokeeseen.

Anniskelu

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintolan asiakaspalvelusta. Ammattilaisen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat vuorovaikutustaidot ja halu kehittyä alalla. Ravintola-alalla vaaditaan myös hyvää kielitaitoa.

Baarimestari ja Tarjoilija (AT)

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla pääset vaihteleviin ympäristöihin ja tehtäviin. Koulutamme alalle ammattilaisia ja korostamme koulutussisällöissä asiakaslähtöisyyttä, yhteistoimintaa ja ympäristöasioiden hallintaa. Tustustu alan koulutuksiimme ja ilmoittaudu mukaan!

Sisältö
Avainsanat