4 tulosta

Sopii kaikille työssään alkoholia käsitteleville ja näin ollen anniskelupassia tarvitseville. Mikäli sinulla on tarvittava osaaminen, voi osallistua pelkkään kokeeseen.

Anniskelu

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintolan asiakaspalvelusta. Ammattilaisen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat vuorovaikutustaidot ja halu kehittyä alalla. Ravintola-alalla vaaditaan myös hyvää kielitaitoa.

Baarimestari ja Tarjoilija (AT)

Hyria on solminut hiiliviljelysopimuksen Valion kanssa. Valion tavoitteena on nollata maidon hiilijalanjälki vuoteen 2035 mennessä. Osana tätä tavoitetta Valio kouluttaa ja sitouttaa tuottajiaan hiiliviljelijöiksi.

Uutiset, 12.5.2021, klo 8:49
Ajankohtaissisältö
Avainsanat