4 tulosta

Sopii kaikille työssään alkoholia käsitteleville ja näin ollen anniskelupassia tarvitseville. Mikäli sinulla on tarvittava osaaminen, voi osallistua pelkkään kokeeseen.

Anniskelu

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintolan asiakaspalvelusta. Ammattilaisen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat vuorovaikutustaidot ja halu kehittyä alalla. Ravintola-alalla vaaditaan myös hyvää kielitaitoa.

Baarimestari ja Tarjoilija (AT)

Kurssi on suunnattu Hyria koulutus Oy:n Hyvinkään toimipisteiden 16–29-vuotiaille toisen asteen tutkintoa opiskeleville nuorille, joiden opinnot ovat vaarassa keskeytyä tai pitkittyä masennus- ja/tai ahdistuneisuusoireilun vuoksi. Kurssin tavoitteena on tukea opintojen etenemistä ja vahvistaa opiskelijan voimavaroja.

Sisältö
Avainsanat