7 tulosta

Haluatko vahvistaa osaamistasi kahvila-, ravintola-, suurkeittiöpalvelujen parissa tai matkailupalvelujen alalla tai suunnitteletko täysin uudelle alalle suuntautumista? Meillä Hyriassa voit täydentää aikaisempaa koulutustasi tai aloittaa puhtaalta pöydältä.

Voit olla alalla pidempäänkin työskennellyt henkilö, joka kaipaa työhönsä uuden oppimista tai alalle pyrkivä, jolla ei ole vielä alan kokemusta tai koulutusta, mutta halua ja innokkuutta senkin edestä.

Koulutuksesta saat vaadittavat pätevyydet alalla työskentelyyn ja tätä kautta myös mahdollisuutesi työllistymiseen paranee.

Kahvila-, ravintola-, catering- ja suurkeittiöpalvelujen sekä matkailualan täydennyskoulutukset

Lähde mukaan harjaannuttamaan taitojasi tai oppimaan uutta kahvin merkeissä!

Huhtikuussa 2024 Hyrian Kauppalankadulla starttaa valmennus, jonka tavoitteena on oppia uutta ja syventää osaamista kahvin ja muiden kahvilan tarjottavien parissa. Osana valmennusta suoritat tutkinnon osan ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta työelämässä oppimisen päätteeksi.

Koulutus on tarkoitettu ravintola- ja/tai kahvila-alasta kiinnostuneille, joilta puuttuu työssä vaadittava osaaminen sekä alalla vaadittavat pätevyydet sekä alalla työskenteleville, jotka haluavat suorittaa osatutkinnon parantaakseen työllistymistä asiakaspalvelijaksi ravintola- ja kahvila-alalle.

Koulutus soveltuu maahanmuuttajille, joilla on riittävä suomen kielen taito, jotta he selviytyvät suomen kielellä tapahtuvasta opiskelusta (A2.2) sekä työtehtävistä. Koulutuksen aikana annetaan tukea suomen kielen lisäämiseksi S-2 opetuksella. Tämän tarve tarkennetaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa.

Tavoitteena on suorittaa Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta kahvilapalvelut. Koulutuksen suorittanut osaa toimia käytännön työtehtävissä toimimalla kahvilassa yhteistyössä muiden työntekijöiden kanssa. Kunnostaa asiakas- ja työtiloja, valmistaa tuotteita, rekisteröidä myyntiä sekä huolehtia asiakas- ja työtilojen siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Suoritettuasi Barista Basic kurssin ja kahvilapalvelut osan sinun on mahdollista jatkaa ravintola ja cateringalan opintoja suorittaen useampia osia perustutkinnosta tai vaikka koko perustutkinnon!

Jos olet jo työssä kahvilassa, mutta haluat osaamisen ja tekemiseen jotakin uutta, niin koulutukseen on mahdollista osallistua myös oppisopimuksella.

Hae mukaan opintoihin, valmistaudu haastatteluun ja teroita ”lyijykynät” opiskelua varten! Hyriassa on laitteet valmiina, ”pannu kuumana” ja osaamista jaettavaksi.

Kokki ja Tarjoilija, Hyvinkää, 29.4.2024

Lähde mukaan harjaannuttamaan taitojasi tai oppimaan uutta kahvin, katu- ja pikaruoan merkeissä!

Hyrian Sakonkadulla starttaa valmennus, jonka tavoitteena on oppia uutta ja syventää osaamista kahvin ja muiden kahvilan tarjottavien parissa sekä katu- ja pikaruoan osaamisessa.

Osana valmennusta suoritat tutkinnon osan ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta työelämässä oppimisen päätteeksi.

Koulutus on tarkoitettu niille, jotka ovat kiinnostuneet kahvila- tai katu- ja pikaruokapalvelutyöstä ja haluavat kerryttää tai syventää osaamistaan ravintola-alan näissä osa-alueissa. Työkokemus ei ole välttämätön.

Koulutuksen suorittanut osaa toimia käytännön työtehtävissä toimimalla kahvilassa ja/tai katu- ja pikaruokayrityksessä yhteistyössä muiden työntekijöiden kanssa. Osaat kunnostaa asiakas- ja työtiloja, varustaa myyntitiskin, valmistaa tai valmistella tuotteita, rekisteröidä myyntiä sekä huolehtia asiakas- ja työtilojen siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Suoritettuasi teorian ja käytännön harjoitukset voit hakea työssäoppimispaikkaa mm. McDonald’silta. Tämä voi hyvin suoritettuasi johtaa myös työsuhteeseen.

Suoritettuasi Street food/fast food Basic kurssin ja/tai kahvilapalvelut osan sinun on mahdollista jatkaa ravintola ja cateringalan opintoja suorittaen useampia osia perustutkinnosta tai vaikka koko perustutkinnon!

Hae mukaan opintoihin, valmistaudu haastatteluun ja teroita ”lyijykynät” opiskelua varten! Hyriassa on laitteet valmiina, ”pannu kuumana” ja osaamista jaettavaksi. Jos olet jo työssä kahvilassa, mutta haluat osaamisen ja tekemiseen jotakin uutta, niin koulutukseen on mahdollista osallistua myös oppisopimuksella.

Kahvila-, ravintola-, catering- ja suurkeittiöpalvelujen sekä matkailualan täydennyskoulutukset, Riihimäki, 8.4.2024

Kuuletko keittiön kutsun ja unelmoitko työskentelystä ruoan parissa?

Kutsumme sinut mukaan ainutlaatuiseen matkaan, jossa voit oppia monipuolisia taitoja ravitsemispalveluiden maailmassa. Tule mukaan opiskelemaan monipalvelutyöntekijäksi ja avaa ovi monipuolisiin mahdollisuuksiin ravintola-alalla!

Miksi valita monipalvelutyöntekijän polku?

  • Ravitsemispalveluiden perusteet: Opit ravitsemuksen perusteet ja ruoanvalmistuksen salat. Koulutuksen myötä voit ymmärtää, miten terveellinen ja maukas ruoka luodaan, ja tulla asiantuntijaksi ravitsemusasioissa.
  • Palvelu- ja jakelukeittiön toiminnot: Saat käytännön kokemusta palvelu- ja jakelukeittiön toiminnoista, mukaan lukien ruoan valmistus, annosten jakelu ja ruokahuollon järjestelyt. Näillä taidoilla voit toimia tehokkaasti monenlaisissa ravitsemispalveluiden ympäristöissä.
  • Monipuoliset työtehtävät: Monipalvelutyöntekijänä pääset osaksi monenlaisia tehtäviä, kuten lounaiden valmistus, tarjoilu, asiakaspalvelu ja keittiön ylläpito. Jokainen päivä tuo mukanaan uusia haasteita ja mahdollisuuksia oppia uutta.
  • Työllistymismahdollisuudet: Ravitsemispalveluiden ammattilaisille on aina kysyntää. Valmistuttuasi voit astua suoraan työelämään ja tuoda osaamisesi erilaisiin ravintoloihin ja ruokapalveluympäristöihin!

Koulutus on tarkoitettu ravintola- ja/tai suurtalousalasta kiinnostuneille ja/tai jo alalla työskenteleville, jotka haluavat suorittaa opintoja suuntautuen henkilöstö-, jakelu- ja palvelukeittiöihin ja/tai suurtalouskeittiöihin. Alan työkokemus on hakijalle eduksi.

Koulutus soveltuu myös maahanmuuttajille, joilla on riittävä suomen kielen taito, jotta he selviytyvät suomen kielellä tapahtuvasta opiskelusta (A2.2). Koulutuksen aikana annetaan tukea suomen kielen lisäämiseksi S-2 opetuksella teoriajaksoilla noin 6-2 tuntia/viikko, tämän tarve tarkennetaan opintojen alkaessa.

Koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi ja avaa ovet upeaan maailmaan, jossa voit tehdä merkityksellistä työtä ruoan ja palvelun parissa.

Lähde kanssamme matkalle kohti herkullista tulevaisuutta!

Kokki ja Tarjoilija, Hyvinkää, 11.3.2024

Hei Seurallinen ja Palveluhenkinen Tulevaisuuden Tarjoilija! On aika avata ovi jännittävään maailmaan, jossa hymyilevä palvelu, luovuus ja yhteisöllisyys kohtaavat - tervetuloa asiakaspalvelu koulutukseen!

Jos nautit ihmisten parissa työskentelystä, rakastat luoda ainutlaatuisia hetkiä ja olet kiinnostunut juomakulttuurista, tämä kutsu on juuri sinulle.

Miksi valita baari tarjoilijan polku?

  • Luova juomakulttuuri: Opit taiteen luoda juomia, jotka herättävät makuaistisi ja ihastuttavat asiakkaitasi. Baarin tarjoilijana pääset näyttämään taitosi juomien luomisessa ja tarjoilussa.
  • Yhteisöllinen ilmapiiri: Baari on paikka, jossa ystävät kohtaavat, uudet tuttavuudet syntyvät ja iloinen tunnelma on aina läsnä. Saat mahdollisuuden olla osa tätä ainutlaatuista yhteisöä ja luoda unohtumattomia hetkiä asiakkaillesi.
  • Monipuoliset taidot: Koulutuksen myötä kehität tarjoilijan taitosi, opit juomien suosittelemisen taidon ja perehdyt asiakaspalvelun saloihin. Näillä taidoilla voit astua ammattilaiseksi baarin sykkeeseen.
  • Työllisyysmahdollisuudet: Baarimestareita ja taitavia tarjoilijoita arvostetaan aina. Valmistuttuasi sinulla on loistavat mahdollisuudet työllistyä monipuolisiin ja kiinnostaviin ravintoloihin ja baareihin.

Koulutus on tarkoitettu ravintola-alan asiakaspalvelu tehtävistä kiinnostuneille ja/tai mahdollisesti jo alalla työskenteleville, jotka haluavat suorittaa tutkinnon osan/osia suuntautuen asiakaspalvelu tehtäviin ravintolassa, kahvilassa, baarissa tai tarjoilijan tehtävistä kiinnostuneille. Alan työkokemus on hakijalle eduksi.

Koulutus soveltuu myös vieraskielisille, joilla on riittävä suomen kielen taito, jotta he selviytyvät suomen kielellä tapahtuvasta opiskelusta (A2.2). Koulutuksen aikana annetaan tukea suomen kielen lisäämiseksi S-2 opetuksella teoriajaksoilla n. 6-12 tuntia/viikko. Tämän tarve tarkennetaan opintojen alkaessa.

Kutsumme sinut mukaan oppimaan, kasvamaan ja luomaan elämyksiä baarissa. Liity mukaan energiseen tiimiimme ja aloita matkasi kohti baaritarjoilijan ammattia!

Ole rohkea ja tartu tilaisuuteen – odotamme innolla, että juuri sinä tulet osaksi baaritarjoilija koulutuksen tarinaa!

Kokki ja Tarjoilija, Hyvinkää, 11.3.2024

Hei Seikkailunhaluinen!

On aika astua kohti jännittävää mahdollisuutta ja kutsua sinut mukaan matkailu- ja ravintola-alan huimaavaan maailmaan! Haluaisitko olla osa alaa, joka tarjoaa elämyksiä ja herkullisia hetkiä sekä avaa ovia maailman monipuolisimpiin kokemuksiin?

Miksi valita matkailu- ja ravintola-ala?

  • Maailma on luomakirja ja sinä olet sen kirjoittaja: Matkailuala antaa sinulle mahdollisuuden olla osa ihmisten unohtumattomimpia hetkiä. Voit auttaa matkailijoita löytämään uusia paikkoja ja kokea elämyksiä, jotka jäävät heidän muistoihinsa ikuisesti.
  • Ravintolassa syntyy taikuutta: Ravintola-ala ei ole vain ruoanlaittoa ja tarjoilua, se on taikuutta, joka syntyy maistuvista aromeista, tyylikkäästä palvelusta ja tunnelmallisista ympäristöistä. Sinulla on mahdollisuus luoda elämyksiä aistien maailmassa.
  • Luova ilmaisu: Alalla voit tuoda esiin luovuuttasi, oli se sitten ravintolasalissa tarjoilemassa herkullisia annoksia tai tapahtumien suunnittelussa, joka vie ihmisiä uusiin ulottuvuuksiin.
  • Kansainvälinen yhteisö: Matkailu- ja ravintola-ala on usein kansainvälinen yhteisö, jossa kohtaat ihmisiä eri puolilta maailmaa. Se ei ole vain työ, vaan se on myös mahdollisuus oppia eri kulttuureista ja laajentaa maailmankuvaasi.

Opinnot ovat tarkoitettu matkailu- ja tai ravintola-alasta kiinnostuneille, jotka haluavat suorittaa perustutkinnosta 1-2 tutkinnon osaa suuntautuen palvelualan monipuolisiin tehtäviin.

Mikäli haluat olla osa tätä ainutlaatuista alaa, meillä on juuri sinulle suunniteltu koulutusohjelma, joka avaa ovet matkailu- ja ravintola-alan sydämeen.

Tule mukaan oppimaan, innostumaan ja luomaan tulevaisuutesi alalla, joka ei koskaan lakkaa yllättämästä.

Liity mukaan seikkailuun, joka odottaa juuri sinua!

Kahvila-, ravintola-, catering- ja suurkeittiöpalvelujen sekä matkailualan täydennyskoulutukset, Hyvinkää, 15.1.2024

Hei Seikkailunhaluinen!

On aika astua kohti jännittävää mahdollisuutta ja kutsua sinut mukaan matkailu- ja ravintola-alan huimaavaan maailmaan! Haluaisitko olla osa alaa, joka tarjoaa elämyksiä ja herkullisia hetkiä sekä avaa ovia maailman monipuolisimpiin kokemuksiin?

Mikäli haluat olla osa tätä ainutlaatuista alaa, meillä on juuri sinulle suunniteltu koulutusohjelma, joka avaa ovet matkailu- ja ravintola-alan sydämeen. Tule mukaan oppimaan, innostumaan ja luomaan tulevaisuutesi alalla, joka ei koskaan lakkaa yllättämästä.
Lisätietoja koulutuksesta ja hakuprosessista löydät alla. Liity mukaan seikkailuun, joka odottaa juuri sinua!

Opinnot ovat tarkoitettu matkailu- ja tai ravintola-alasta kiinnostuneille TE-toimiston ja kuntakokeilun työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakija-asiakkaille, jotka haluavat suorittaa perustutkinnosta 1-2 tutkinnon osaa suuntautuen palvelualan monipuolisiin tehtäviin.

Erilaiset tapahtumat ja tilaisuudet lähialueilla kaipaavat juuri sinua vahvistukseksi tekijäjoukkoonsa ja pääsetkin tutustumaan lähialueiden palveluntarjoajiin koulutuksen aikana ja hakeutumaan vaikka saman tien eri pesteihin.
Työ tapahtumien parissa on monipuolista ja vaativaakin asiakaspalvelutyötä. Useimmiten sitä tehdään eri vuoroissa ja monet tapahtumat saattavat sijoittua viikonlopuille ja juhlapyhien tienoolle.

Tapahtumissa kaivataan myös osaavia asiakaspalvelijoita, joiden sydän sykkii tarjoilun pariin. Nämäkin opit ovat sinulle hyödyllisiä ja voit työllistyä alueen yrityksiin ennemmin tai myöhemmin erilaisiin tehtäviin.

Kun olet suorittanut koulutuksesi hyväksytysti, voit työskennellä mm. erilaisissa yleisötilaisuuksissa, konserteissa ja tapahtumissa tai kahviloissa sekä ravintoloissa. Osaamisesi mukaan voit työskennellä joko ruoka- ja juomatarjoilujen parissa tai tehdä pelkästään avustavia työtä. Työnimikkeesi voisi olla esim. asiakaspalvelija, sesonkitarjoilija, kahvilatyöntekijä, aamiaistarjoilija, blokkari jne.

Kahvila-, ravintola-, catering- ja suurkeittiöpalvelujen sekä matkailualan täydennyskoulutukset, Hyvinkää, 15.1.2024
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat