17 tulosta

Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Vartijan koulutukseen osallistujan on täytynyt suorittaa Väliaikaisen vartijan koulutus (40 ot) voidakseen osallistua kurssille.

Vartijan koulutukset

Työ edellyttää hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja palveluhenkisyyttä.

Toimitilahuoltaja ja Kodinhuoltaja

 

Erityisruokavaliot hallitseva kokki on tarkka, huolellinen ja palveluhenkinen. Dieettikokin erikoisammattitutkinto on suunnattu suurtalous- ja ravintola-alalla työskenteleville, jotka tarvitsevat työssään osaamista erityisruokavalioista. Koulutus edellyttää alan peruskoulutusta ja noin 3-5 vuoden työkokemusta.

Dieettikokki

Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Vartijan koulutukset, Helsinki, 4.7.2022

Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Vartijan koulutukset, Helsinki, 25.7.2022

Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Vartijan koulutukset, Helsinki, 8.8.2022

Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Vartijan koulutukset, Helsinki, 22.8.2022

Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Vartijan koulutukset, Helsinki, 5.9.2022

Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Vartijan koulutukset, Helsinki, 19.9.2022

Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Vartijan koulutukset, Helsinki, 3.10.2022

Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Vartijan koulutukset, Helsinki, 17.10.2022

Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Vartijan koulutukset, Helsinki, 7.11.2022

Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Vartijan koulutukset, Helsinki, 21.11.2022

Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Vartijan koulutukset, Helsinki, 8.12.2022

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat hotelli-, ravintola- tai catering-alalla ja jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä erityisruoanvalmistuksen parissa ja joilta puuttuu erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto.

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten ravintola- tai suurtalouskokin perus-/ammattitutkintoa, kahden–kolmen vuoden työkokemusta monipuolisissa ruoanvalmistustehtävissä ja sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa.

Dieettikokki, Hyvinkää,
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat