4 tulosta

 

Erityisruokavaliot hallitseva kokki on tarkka, huolellinen ja palveluhenkinen. Dieettikokin erikoisammattitutkinto on suunnattu suurtalous- ja ravintola-alalla työskenteleville, jotka tarvitsevat työssään osaamista erityisruokavalioista. Koulutus edellyttää alan peruskoulutusta ja noin 3-5 vuoden työkokemusta.

Dieettikokki

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinnon suorittanut voi toimia tuotannon alojen työnjohto- ja esihenkilötehtävissä erilaisilla tuotannon aloilla ja tuotannollisissa ympäristöissä.

Hän johtaa vastuualueensa henkilöstöä ja tuotantotyötä, toimii organisaation turvallisuus- ja ympäristöalan ohjeiden mukaisesti sekä kehittää esihenkilötaitojaan. Soveltuu kokeneelle, alansa vahvalle osaajalle, joka tulosvastuullisena työnjohtajana kehittää oman vastuualueensa toimintaa.

Työnjohtaja, Hyvinkää,

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat hotelli-, ravintola- tai catering-alalla ja jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä erityisruoanvalmistuksen parissa ja joilta puuttuu erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto.

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten ravintola- tai suurtalouskokin perus-/ammattitutkintoa, 2-3 vuoden työkokemusta monipuolisissa ruoanvalmistustehtävissä ja sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa.

Dieettikokki, Hyvinkää, 16.9.2024

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat hotelli-, ravintola- tai catering-alalla ja jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä erityisruoanvalmistuksen parissa ja joilta puuttuu erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto.

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten ravintola- tai suurtalouskokin perus-/ammattitutkintoa, kahden-kolmen vuoden työkokemusta monipuolisissa ruoanvalmistustehtävissä ja sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa.

Dieettikokki, Hyvinkää,
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat