16 tulosta

 

Erityisruokavaliot hallitseva kokki on tarkka, huolellinen ja palveluhenkinen. Dieettikokin erikoisammattitutkinto on suunnattu suurtalous- ja ravintola-alalla työskenteleville, jotka tarvitsevat työssään osaamista erityisruokavalioista. Koulutus edellyttää alan peruskoulutusta ja noin 3-5 vuoden työkokemusta.

Dieettikokki
Palautetaidot 3.11.2022

Esimiehille, jotka haluavat oppia vahvistamaan itsetuntemustaan sekä palautteenanto- ja vastaanottotaitoja teorian ja harjoitusten avulla.

Minä esihenkilönä, Hyvinkää, 3.11.2022

Esimiehet ja asiantuntijat, jotka tarvitsevat valmiudet organisaation turvallisuustilanteen kartoittamiseen ja turvallisuuden kehittämistarpeiden analysointiin sekä ymmärrystä riskienhallinnan ja turvallisuussuunnittelun merkityksestä yritystoiminnassa. Työ- ja yritysturvallisuutta tarkastellaan johtamisen ja esimiestyön näkökulmasta.

Minä esihenkilönä, Hyvinkää, 22.9.2022

Esimiehille ja asiantuntijoille, jotka haluavat oppia ymmärtämään valmentavan johtamisen vaikutukset ja toteuttamaan sitä käytännössä.

Minä esihenkilönä, Hyvinkää, 3.11.2022

Esimiehille ja asiantuntijoille, jotka haluavat oppia ymmärtämään valmentavan johtamisen vaikutukset ja toteuttamaan sitä käytännössä.

Minä esihenkilönä, Hyvinkää, 25.5.2022

Esimiehille ja asiantuntijoille, jotka haluavat oppia ymmärtämään valmentavan johtamisen vaikutukset ja toteuttamaan sitä käytännössä.

Minä esihenkilönä, Hyvinkää, 25.5.2023
Palautetaidot 23.3.2023

Esimiehille, jotka haluavat oppia vahvistamaan itsetuntemustaan sekä palautteenanto- ja vastaanottotaitoja teorian ja harjoitusten avulla.

Minä esihenkilönä, Hyvinkää, 23.3.2023
Palautetaidot 2.11.2023

Esimiehille, jotka haluavat oppia vahvistamaan itsetuntemustaan sekä palautteenanto- ja vastaanottotaitoja teorian ja harjoitusten avulla.

Minä esihenkilönä, Hyvinkää, 2.11.2023

Esimiehet ja asiantuntijat, jotka tarvitsevat valmiudet organisaation turvallisuustilanteen kartoittamiseen ja turvallisuuden kehittämistarpeiden analysointiin sekä ymmärrystä riskienhallinnan ja turvallisuussuunnittelun merkityksestä yritystoiminnassa. Työ- ja yritysturvallisuutta tarkastellaan johtamisen ja esimiestyön näkökulmasta.

Minä esihenkilönä, Hyvinkää, 19.9.2023

Esimiehille ja asiantuntijoille, jotka haluavat oppia ymmärtämään valmentavan johtamisen vaikutukset ja toteuttamaan sitä käytännössä.

Minä esihenkilönä, Hyvinkää, 2.11.2023

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat hotelli-, ravintola- tai catering-alalla ja jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä erityisruoanvalmistuksen parissa ja joilta puuttuu erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto.

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten ravintola- tai suurtalouskokin perus-/ammattitutkintoa, kahden–kolmen vuoden työkokemusta monipuolisissa ruoanvalmistustehtävissä ja sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa.

Dieettikokki, Hyvinkää,
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat