4 tulosta

Koulutus on tarkoitettu alalla työskenteleville, jotka haluavat suorittaa ammattitutkinnon. Työssä vaaditaan itsenäistä ja vastuullista työskentelytapaa sekä tarkkuutta ja huolellisuutta.

Tuotantotekniikan ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää, 16.9.2024

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää,

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, joilla on jo alan perustietämys joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta, ja he toimivat alan työtehtävissä. Tutkinnon edellyttämä ammattitaito hankitaan käytännön työtehtävissä, omalla työpaikalla. Oppilaitoksessa on mahdollisuus suorittaa käytännön harjoituksia, jos omalla työpaikalla ei niihin ole mahdollisuuksia.

Henkilö, jolla on laaja ja monipuolinen ammatillinen osaaminen, voi osoittaa ammattitaitonsa suoraan näytöissä ilman tutkintokoulutukseen osallistumista.

Tuotantotekniikan ammattitutkinto, Riihimäki,
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat