9 tulosta

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintola-alalta. Työssä tärkeimmät ominaisuudet alan ammattilaiselle ovat kiinnostus ravintola-alan trendeihin, tiimityö- ja asiakaspalvelutaidot ja joustavuus.

Ravintola- ja Suurtalouskokki

Koulutus soveltuu, jos sinulla on ammattitutkintoa tukeva perustutkinto tai vastaavat tiedot ja taidot työkokemuksesta tai harrastuksesta. Lisäksi koulutukseen ja tutkintoon hakeutuvalla tulee olla hyvä fyysinen kunto.

Luonnontuoteneuvoja tai Luonnontuotejalostaja

Oletko kiinnostunut hyödyntämään luonnontuotteita monipuolisesti. Tavoitteesi on uusien innovatiivisten luonnontuotteisiin perustuvien palvelujen ja tuotteiden kehittäminen.

Koulutus soveltuu, jos sinulla on ammattitutkintoa tukeva perustutkinto tai vastaavat tiedot ja taidot työkokemuksesta tai harrastuksesta. Lisäksi koulutukseen ja tutkintoon hakeutuvalla tulee olla hyvä fyysinen kunto.

Luontoalan ammattilainen huomio tuotteistamisessa luonnonraaka-aineiden kestävän keräämisen, kunnioittaa perinteitä ja luonnonmonimuotoisuutta.

Luonnonvaraisten kasvien viljely lisää satovarmuutta ja vähentää painetta luonnonkasvien keruuseen.

Luonnon hyvinvointivaikutukset ja niiden hyödyntäminen hyvinvointipalveluissa antaa mahdollisuuden laaja-alaiseen verkostoitumiseen ja monialaisuuteen.

Luonnontuoteneuvoja tai Luonnontuotejalostaja, Hyvinkää, 4.3.2025

Oletko kiinnostunut hyödyntämään luonnontuotteita monipuolisesti. Tavoitteesi on uusien innovatiivisten luonnontuotteisiin perustuvien palvelujen ja tuotteiden kehittäminen.

Koulutus soveltuu, jos sinulla on ammattitutkintoa tukeva perustutkinto tai vastaavat tiedot ja taidot työkokemuksesta tai harrastuksesta. Lisäksi koulutukseen ja tutkintoon hakeutuvalla tulee olla hyvä fyysinen kunto.

Luontoalan ammattilainen huomio tuotteistamisessa luonnonraaka-aineiden kestävän keräämisen, kunnioittaa perinteitä ja luonnonmonimuotoisuutta.

Luonnonvaraisten kasvien viljely lisää satovarmuutta ja vähentää painetta luonnonkasvien keruuseen.

Luonnon hyvinvointivaikutukset ja niiden hyödyntäminen hyvinvointipalveluissa antaa mahdollisuuden laaja-alaiseen verkostoitumiseen ja monialaisuuteen.

Luonnontuoteneuvoja tai Luonnontuotejalostaja, Hyvinkää, 4.3.2026

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää, 16.9.2024

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää,

Koulutus on tarkoitettu kaukolämpölaitosten henkilöille, jotka haluavat laajentaa tietojaan ja taitojaan ja suorittaa energia-alan ammattitutkinnon. Koulutukseen valitaan 15 opiskelijaa hakeutumisjärjestyksessä.

Kaukolämpöasentaja, Hyvinkää, 10.9.2024

Koulutus on tarkoitettu kaukolämpölaitosten henkilöille, jotka haluavat laajentaa tietojaan ja taitojaan ja suorittaa energia-alan ammattitutkinnon. Koulutukseen valitaan 15 opiskelijaa hakeutumisjärjestyksessä.

Kaukolämpöasentaja, Hyvinkää, 11.11.2024
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat