7 tulosta

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintola-alalta. Työssä tärkeimmät ominaisuudet alan ammattilaiselle ovat kiinnostus ravintola-alan trendeihin, tiimityö- ja asiakaspalvelutaidot ja joustavuus.

Ravintola- ja Suurtalouskokki

Työ edellyttää hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja palveluhenkisyyttä.

Toimitilahuoltaja ja Kodinhuoltaja

Koulutus on tarkoitettu henkilölle, jolla on jo suoritettuna talotekniikan perustutkinto tai hän omaa sitä vastaavat tiedot ja taidot. Koulutus soveltuu erinomaisesti myös henkilölle, joka on työskennellyt alalla jo pitkään, mutta ammatillinen tutkinto puuttuu.

Talotekniikan ammattitutkinnon suorittanut PUTKIASENTAJA (AT) kykenee hoitamaan LVI-järjestelmiin liittyvät putkisto- ja laitteistoasennukset rakennustyömaalla tai vaihtoehtoisesti hoitamaan LVI-järjestelmien toimintaan liittyvät vianetsintä-, huolto- ja korjaustoimenpiteet. Hän pystyy itsenäisesti toteuttamaan putkiasennustyön siihen liittyvien aikataulu- ja laatuvaatimusten mukaisesti.

Talotekniikan ammattitutkinnon suorittanut LÄMMITYSLAITEASENTAJA (AT) kykenee hoitamaan kiinteistöjen ja pienimuotoisten tuotantoprosessien lämmityslaitteisiin liittyvät sähkö-, putkisto- ja laitteistoasennukset sekä niihin liittyvät huolto- ja korjaustoimenpiteet. Hän pystyy itsenäisesti toteuttamaan lämmityslaitteistojen asennus- ja käyttöönottovaiheen työt niihin liittyvien aikataulu- ja laatuvaatimusten mukaisesti. Lämmityslaiteasentaja (AT) toimii lämmityslaitteiden asennus- ja huoltotehtävissä sekä uudisrakentamisen kohteissa, että olemassa olevassa kiinteistöissä.

Putkiasentaja (AT), Riihimäki,

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää,

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa.

Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää, 12.9.2022
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat