7 tulosta

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintola-alalta. Työssä tärkeimmät ominaisuudet alan ammattilaiselle ovat kiinnostus ravintola-alan trendeihin, tiimityö- ja asiakaspalvelutaidot ja joustavuus.

Ravintola- ja Suurtalouskokki

Työ edellyttää hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja palveluhenkisyyttä.

Toimitilahuoltaja ja Kodinhuoltaja

Maaseutuyrittäjänä työskenteleminen on fyysisesti melko raskasta ja vaatii siten hyvää yleiskuntoa. Tehtävät vaativat lisäksi itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyä, halua oppia uutta ja soveltaa sitä käytäntöön. Työskentely luonnon ehdoilla puolestaan vaatii kykyä joustaa työajoissa ja erilaisissa työolosuhteissa.

Maaseutuyrittäjä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää,

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa.

Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää, 12.9.2022

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat ammattitaitonsa uudistamista ja ammatillisen osaamisen ylläpitoa tai työtehtävien muuttuessa uuden ammatin.

Maaseutuyrittäjä, Hyvinkää,
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat