10 tulosta

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintola-alalta. Työssä tärkeimmät ominaisuudet alan ammattilaiselle ovat kiinnostus ravintola-alan trendeihin, tiimityö- ja asiakaspalvelutaidot ja joustavuus.

Ravintola- ja Suurtalouskokki

Tämä koulutus on sinulle, joka työskentelet luonnossa, jolla on kokemusta ja näkemystä reitistöistä käyttäjän näkökulmasta ja haluat oppia kehittämään luonnossa liikkumisen mahdollisuuksia.

Reitistöjen suunnittelu ja rakentaminen

Työ edellyttää hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja palveluhenkisyyttä.

Toimitilahuoltaja ja Kodinhuoltaja

Tämä koulutus on sinulle, joka työskentelet luonnossa, jolla on kokemusta ja näkemystä reitistöistä käyttäjän näkökulmasta ja haluat oppia kehittämään luonnossa liikkumisen mahdollisuuksia.

Helposti saavutettavat rakennetut reitit säästävät ympäristöä ja mahdollistavat liikkujille aidon luontokokemuksen. Tämän koulutuksen jälkeen osaat suunnitella ja rakentaa monipuolisesti alueen luontoarvoja korostavan maastoreitin ja taukopaikoille tarvittavia rakenteita. Tällaisia ovat esimerkiksi laavut, penkit, tulisijat.

Paikoitellen ulkoilijoiden määrä retkeilyalueilla ylittää luonnon ja kanssaretkeilijöiden sietokyvyn. Kunnostamalla vanhoja reitistöjä ja rakentamalla uusia, saadaan jaettua käyttöpainetta
useammalle alueelle Etelä-Suomessa. Tämän ansiosta herkkä luonto säilyy ja käyttäjien toive luonnonrauhasta retkeillessä toteutuu.

Reitistöjen suunnittelu ja rakentaminen, Hyvinkää, 17.3.2023

Koulutus on tarkoitettu kaukolämpölaitosten henkilöille, jotka haluavat laajentaa tietojaan ja taitojaan ja suorittaa energia-alan ammattitutkinnon. Koulutukseen valitaan 15 opiskelijaa hakeutumisjärjestyksessä.

Kaukolämpöasentaja, Hyvinkää, 6.9.2022

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää,

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa.

Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää, 12.9.2022
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat