8 tulosta

IT-tukihenkilö tarvitsee kiinnostusta tietotekniikkaan ja pitkäjänteisyyttä ongelmanratkaisutilanteisiin. Tekniikan kehittyessä koko ajan IT-tukihenkilön tulee olla valmis kouluttamaan itseään jatkuvasti. IT-tukihenkilön pitää pystyä myös priorisoimaan työtänsä sekä pystyä toimimaan paineen alla.

Ohjelmistokehittäjän ammatin kulmakiviä ovat kiinnostus jatkuvasti kehittyvää alaa kohtaan, pitkäjänteisyys sekä ongelmanratkaisu- ja tiimityötaidot. Nopeasti kehittyvät tieto- ja viestintätekniikan laitteet ja järjestelmät tarvitsevat muutoksiin kykeneviä, monipuoliseen työskentelyyn kykeneviä käyttäjiä ja ylläpitäjiä.

IT-tukihenkilö ja Ohjelmistokehittäjä

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintola-alalta. Työssä tärkeimmät ominaisuudet alan ammattilaiselle ovat kiinnostus ravintola-alan trendeihin, tiimityö- ja asiakaspalvelutaidot ja joustavuus.

Ravintola- ja Suurtalouskokki

Työ edellyttää hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja palveluhenkisyyttä.

Toimitilahuoltaja ja Kodinhuoltaja

Kouluttaudu ICT-alan osaajaksi!

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suuntautumassa tieto- ja viestintätekniikan alalle ja haluavat vakiinnuttaa paikkansa ICT-alan vaativissa ja monipuolisissa tehtävissä. Tutkinto soveltuu myös henkilöille, jotka ovat suunnittelemassa alanvaihtoa tai kaipaavat osaamisen täydentämistä ja päivittämissä toimintaympäristön nopeissa muutoksissa.

IT-tukihenkilö toimii nykyaikaisten tietotekniikan laitteiden, ohjelmistojen ja verkkojen asennus-, ylläpito-, huolto- ja tukitehtävissä yrityksissä ja organisaatioissa, esim. rakentaa ja korjaa tietokoneita. Työssä tarvitaan oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisukykyä ja palveluhenkisyyttä.

Ohjelmistokehittäjä suunnittelee, ohjelmoi, testaa ja dokumentoi ohjelmistoja, esim. pelejä ja verkkosivuja. Hän toimii ohjelmistokehitystiimin jäsenenä työskennellen asiakaslähtöisesti. Työssä tarvitaan oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisu- ja yhteistyötaitoja.

IT-tukihenkilö, Verkko, 12.9.2022

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää,

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa.

Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää, 12.9.2022
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat