17 tulosta

Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Vartijan koulutukseen osallistujan on täytynyt suorittaa Väliaikaisen vartijan koulutus (40 ot) voidakseen osallistua kurssille.

Vartijan koulutukset

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintola-alalta. Työssä tärkeimmät ominaisuudet alan ammattilaiselle ovat kiinnostus ravintola-alan trendeihin, tiimityö- ja asiakaspalvelutaidot ja joustavuus.

Ravintola- ja Suurtalouskokki

Työ edellyttää hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja palveluhenkisyyttä.

Toimitilahuoltaja ja Kodinhuoltaja

Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Vartijan koulutukset, Helsinki, 22.8.2022

Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Vartijan koulutukset, Helsinki, 5.9.2022

Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Vartijan koulutukset, Helsinki, 19.9.2022

Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Vartijan koulutukset, Helsinki, 3.10.2022

Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Vartijan koulutukset, Helsinki, 17.10.2022

Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Vartijan koulutukset, Helsinki, 7.11.2022

Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Vartijan koulutukset, Helsinki, 21.11.2022

Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.

Vartijan koulutukset, Helsinki, 8.12.2022

Koulutus on tarkoitettu kaukolämpölaitosten henkilöille, jotka haluavat laajentaa tietojaan ja taitojaan ja suorittaa energia-alan ammattitutkinnon. Koulutukseen valitaan 15 opiskelijaa hakeutumisjärjestyksessä.

Kaukolämpöasentaja, Hyvinkää, 6.9.2022

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää,

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa.

Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää, 12.9.2022
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat