8 tulosta

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintolan asiakaspalvelusta. Ammattilaisen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat vuorovaikutustaidot ja halu kehittyä alalla. Ravintola-alalla vaaditaan myös hyvää kielitaitoa.

Baarimestari ja Tarjoilija (AT)

Työ edellyttää hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja palveluhenkisyyttä.

Toimitilahuoltaja ja Kodinhuoltaja

Maaseutuyrittäjänä työskenteleminen on fyysisesti melko raskasta ja vaatii siten hyvää yleiskuntoa. Tehtävät vaativat lisäksi itsenäistä ja oma-aloitteista työskentelyä, halua oppia uutta ja soveltaa sitä käytäntöön. Työskentely luonnon ehdoilla puolestaan vaatii kykyä joustaa työajoissa ja erilaisissa työolosuhteissa.

Maaseutuyrittäjä

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisten hotellien ja ravintoloiden baarin asiakaspalvelutehtävissä tai erilaisin liikeideoin toimivien ravitsemisliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä.
Hakijalle on eduksi suoritettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto.

Baarimestari, Hyvinkää,

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisten hotellien ja ravintoloiden baarin asiakaspalvelutehtävissä tai erilaisin liikeideoin toimivien ravitsemisliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä.
Hakijalle on eduksi suoritettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto.

Baarimestari, Hyvinkää, 12.9.2022

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat ammattitaitonsa uudistamista ja ammatillisen osaamisen ylläpitoa tai työtehtävien muuttuessa uuden ammatin.

Maaseutuyrittäjä, Hyvinkää,
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat