9 tulosta

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintolan asiakaspalvelusta. Ammattilaisen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat vuorovaikutustaidot ja halu kehittyä alalla. Ravintola-alalla vaaditaan myös hyvää kielitaitoa.

Baarimestari ja Tarjoilija (AT)

Työ edellyttää hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja palveluhenkisyyttä.

Toimitilahuoltaja ja Kodinhuoltaja

 

Erityisruokavaliot hallitseva kokki on tarkka, huolellinen ja palveluhenkinen. Dieettikokin erikoisammattitutkinto on suunnattu suurtalous- ja ravintola-alalla työskenteleville, jotka tarvitsevat työssään osaamista erityisruokavalioista. Koulutus edellyttää alan peruskoulutusta ja noin 3-5 vuoden työkokemusta.

Dieettikokki

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat hotelli-, ravintola- tai catering-alalla ja jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä erityisruoanvalmistuksen parissa ja joilta puuttuu erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto.

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten ravintola- tai suurtalouskokin perus-/ammattitutkintoa, kahden–kolmen vuoden työkokemusta monipuolisissa ruoanvalmistustehtävissä ja sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa.

Dieettikokki, Hyvinkää,

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat hotelli-, ravintola- tai catering-alalla ja jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä erityisruoanvalmistuksen parissa ja joilta puuttuu erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten ravintola- tai suurtalouskokin perus-/ammattitutkintoa, 2-3 vuoden työkokemusta monipuolisissa ruoanvalmistustehtävissä ja sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa.

Dieettikokki, Hyvinkää, 12.9.2022

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisten hotellien ja ravintoloiden baarin asiakaspalvelutehtävissä tai erilaisin liikeideoin toimivien ravitsemisliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä.
Hakijalle on eduksi suoritettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto.

Baarimestari, Hyvinkää,

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisten hotellien ja ravintoloiden baarin asiakaspalvelutehtävissä tai erilaisin liikeideoin toimivien ravitsemisliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä.
Hakijalle on eduksi suoritettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto.

Baarimestari, Hyvinkää, 12.9.2022
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat
Avainsanat