10 tulosta

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintolan asiakaspalvelusta. Ammattilaisen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat vuorovaikutustaidot ja halu kehittyä alalla. Ravintola-alalla vaaditaan myös hyvää kielitaitoa.

Baarimestari ja Tarjoilija (AT)

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinnon suorittanut voi toimia
tuotannon alojen työnjohto- ja esimiestehtävissä erilaisilla tuotannon aloilla
ja tuotannollisissa ympäristöissä. Hän johtaa vastuualueensa henkilöstöä ja
tuotantotyötä, toimii organisaation turvallisuus- ja ympäristöalan ohjeiden
mukaisesti sekä kehittää esimiestaitojaan. Soveltuu kokeneelle, alansa vahvalle
osaajalle, joka tulosvastuullisena työnjohtajana kehittää oman vastuualueensa
toimintaa (esim. kympit, kärki- ja nokkamiehet).

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinto

Työ edellyttää hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta ja palveluhenkisyyttä.

Toimitilahuoltaja ja Kodinhuoltaja

Tuotannon esimiestyön erikoisammattitutkinnon suorittanut voi toimia tuotannon alojen työnjohto- ja esimiestehtävissä erilaisilla tuotannon aloilla ja tuotannollisissa ympäristöissä. Hän johtaa vastuualueensa henkilöstöä ja tuotantotyötä, toimii organisaation turvallisuus- ja ympäristöalan ohjeiden mukaisesti sekä kehittää esimiestaitojaan. Soveltuu kokeneelle, alansa vahvalle osaajalle, joka tulosvastuullisena  työnjohtajana kehittää oman vastuualueensa toimintaa (esim. kympit, kärki- ja nokkamiehet).

Työnjohtaja, Hyvinkää,

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisten hotellien ja ravintoloiden baarin asiakaspalvelutehtävissä tai erilaisin liikeideoin toimivien ravitsemisliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä.
Hakijalle on eduksi suoritettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto.

Baarimestari, Hyvinkää,

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisten hotellien ja ravintoloiden baarin asiakaspalvelutehtävissä tai erilaisin liikeideoin toimivien ravitsemisliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä.
Hakijalle on eduksi suoritettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto.

Baarimestari, Hyvinkää, 12.9.2022
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat
Avainsanat