Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.
Vartijan koulutukseen osallistujan on täytynyt suorittaa Väliaikaisen vartijan koulutus (40 ot) voidakseen osallistua kurssille.
Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.
Vartijan koulutukseen osallistujan on täytynyt suorittaa Väliaikaisen vartijan koulutus (40 ot) voidakseen osallistua kurssille.
Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintolan asiakaspalvelusta. Ammattilaisen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat vuorovaikutustaidot ja halu kehittyä alalla. Ravintola-alalla vaaditaan myös hyvää kielitaitoa.
Koulutus on tarkoitettu turvallisuusalalle aikoville tai jo alalla toimiville henkilöille. Koulutuksen edellytykset ovat alalle soveltuvuus ja hyvämaineisuus sekä mahdollisuus liikkuvuuteen työssäkäyntialueella jo työpaikalla järjestettävän koulutuksen jaksoilla. Koulutus soveltuu myös maahanmuuttajille, mikäli kielitaito on riittävä.
Turvallisuusvalvojalta kysytään vastuullisuutta, luotettavuutta, kekseliäisyyttä ja kykyä ennakoida tilanteita. Ammattilaisen tulee hallita teknisiä välineitä, laitteita ja tietotekniikkaa. Monissa turvallisuusalan työtehtävissä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa ja henkistä tasapainoa sekä rikosoikeudellisesti nuhteetonta taustaa.
Koulutus on tarkoitettu turvallisuusalalle aikoville tai jo alalla toimiville henkilöille. Koulutuksen edellytykset ovat alalle soveltuvuus ja hyvämaineisuus sekä mahdollisuus liikkuvuuteen työssäkäyntialueella jo työpaikalla järjestettävän koulutuksen jaksoilla.
Koulutus soveltuu myös maahanmuuttajille, mikäli kielitaito on riittävä.
Koulutuksen suorittaminen joustavasti työn ohessa on mahdollista pääosin verkossa tapahtuvien opintojen ansiosta.
Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisten hotellien ja ravintoloiden baarin asiakaspalvelutehtävissä tai erilaisin liikeideoin toimivien ravitsemisliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä.
Hakijalle on eduksi suoritettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto.
Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisten hotellien ja ravintoloiden baarin asiakaspalvelutehtävissä tai erilaisin liikeideoin toimivien ravitsemisliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä.
Hakijalle on eduksi suoritettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto.
Koulutus on tarkoitettu turvallisuusalalle aikoville tai jo alalla toimineille henkilöille. Koulutuksen edellytykset ovat alalle soveltuvuus ja hyvämaineisuus sekä mahdollisuus liikkuvuuteen työssäkäyntialueella jo työpaikalla järjestettävän koulutuksen jaksoilla.
Koulutus soveltuu myös maahanmuuttajille, mikäli kielitaito on riittävä.
Koulutuksen suorittaminen joustavasti työn ohessa on mahdollista pääosin verkossa tapahtuvien opintojen ansiosta.
Turvallisuusalan perustutkinto on tarkoitettu turvallisuusalan perustehtäviin aikoville ja niissä jo toimiville sekä jatko-opiskelukelpoisuuden haluaville.
Opintojen edellytyksiä ovat 18 vuoden ikä, hyvä maine sekä hyvä fyysinen ja psyykkinen kunto.
Aloituspaikat ovat yksittäisiä opiskelupaikkoja, jotka toteutetaan yhteisessä koulutusprosessissa yhteishaun kautta tulleiden opiskelijoiden kanssa ja opiskelu on päätoimista päiväopiskelua.
Koulutuksen kohderyhmänä ovat uutta ammattia/tutkintoa hankkivat henkilöt, jotka haluavat työllistyä alan työtehtäviin.
Kyseessä on kevään 2024 yhteishaun koulutus.
Koulutuspaikkojen määrä: 22
Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.
Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.
Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.
Turvallisuusalalla toimivat henkilöt tai alalle aikovat.