8 tulosta

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintola-alalta. Työssä tärkeimmät ominaisuudet alan ammattilaiselle ovat kiinnostus ravintola-alan trendeihin, tiimityö- ja asiakaspalvelutaidot ja joustavuus.

Ravintola- ja Suurtalouskokki

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintolan asiakaspalvelusta. Ammattilaisen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat vuorovaikutustaidot ja halu kehittyä alalla. Ravintola-alalla vaaditaan myös hyvää kielitaitoa.

Baarimestari ja Tarjoilija (AT)

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisten hotellien ja ravintoloiden baarin asiakaspalvelutehtävissä tai erilaisin liikeideoin toimivien ravitsemisliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä.

Hakijalle on eduksi suoritettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto.

Baarimestari, Hyvinkää, 16.9.2024

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisten hotellien ja ravintoloiden baarin asiakaspalvelutehtävissä tai erilaisin liikeideoin toimivien ravitsemisliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä.
Hakijalle on eduksi suoritettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto.

Baarimestari, Hyvinkää,

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää, 16.9.2024

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää,

Koulutuksen kohderyhmänä ovat uutta ammattia/tutkintoa hankkivat henkilöt, jotka haluavat työllistyä matkailualan työtehtäviin.

Opiskelijaksi hakeutuvalla ei tarvitse olla voimassa olevaa alan työsuhdetta tai työkokemusta, mutta nämä katsotaan hakeutumisvaiheessa hakijalle eduksi. Hakija, jolla on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde alan työpaikkaan, ohjataan mahdollisuuksien mukaan suorittamaan tutkinto oppisopimuskoulutuksena.

SELKOSUOMEKSI

  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä opit helposti vieraita kieliä.
  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä olet hyvä organisoimaan asioita.
  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä pystyt tekemään töitä, vaikka sinulla on paljon töitä samaan aikaan.
  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä pystyt tekemään töitä muiden ihmisten kanssa.
  • Koulutus sopii sinulle, jos sinä olet hyvä asiakaspalvelija.

Sinulla ei tarvitse olla työpaikkaa tai harjoittelupaikkaa, kun haet kouluun. Jos sinulla on ammattiin liittyvä työpaikka, sinun on helpompi päästä kouluun.

Vastaanottovirkailija, Hyvinkää,

Aloituspaikat ovat yksittäisiä opiskelupaikkoja, jotka toteutetaan yhteisessä koulutusprosessissa yhteishaun kautta tulleiden opiskelijoiden kanssa ja opiskelu on päätoimista päiväopiskelua.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat uutta ammattia/tutkintoa hankkivat henkilöt, jotka haluavat työllistyä matkailualan työtehtäviin.

Tavoitteena on suorittaa matkailualan perustutkinto matkailun asiakaspalvelija.

Matkailualan perustutkinnon suorittanut matkailun asiakaspalvelija työskentelee esimerkiksi majoitusliikkeissä, matkailun myynti- ja neuvontaorganisaatioissa, matka- tai matkailutoimistoissa, myyntipalveluissa, matkailukeskuksissa, liikenneyhtiöissä tai ohjelmapalveluyrityksissä. 

Työskennellessäsi matkailualalla tarvitset hyvää organisointitaitoa, kokonaisuuksien hallintaa, sekä kykyä työskennellä erilaisten ihmisten kanssa. Tärkeimmäksi nousevat asiakaspalvelutaidot.

Vastaanottovirkailija, Hyvinkää, 5.8.2024
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat