9 tulosta

Esimiehenä työskentelevältä vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja, ammattitaitoa ja kykyä toimia johdonmukaisesti vaikeissakin tilanteissa. Taitava esimies on organisoija ja pitää langat käsissään.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto

 

Erityisruokavaliot hallitseva kokki on tarkka, huolellinen ja palveluhenkinen. Dieettikokin erikoisammattitutkinto on suunnattu suurtalous- ja ravintola-alalla työskenteleville, jotka tarvitsevat työssään osaamista erityisruokavalioista. Koulutus edellyttää alan peruskoulutusta ja noin 3-5 vuoden työkokemusta.

Dieettikokki

Turvallisuusvalvojalta kysytään vastuullisuutta, luotettavuutta, kekseliäisyyttä ja kykyä ennakoida tilanteita. Ammattilaisen tulee hallita teknisiä välineitä, laitteita ja tietotekniikkaa. Monissa turvallisuusalan työtehtävissä edellytetään hyvää fyysistä kuntoa ja henkistä tasapainoa sekä rikosoikeudellisesti nuhteetonta taustaa.

Turvallisuusvalvoja

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu alalla työskenteleville esimiehille tai esimiehiksi aikoville alan ammattilaisille. Tutkinnon suorittaminen edellyttää työpaikkaa, jossa ammattitaito voidaan osoittaa.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto, Hyvinkää,

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu alalla työskenteleville esimiehille tai esimiehiksi aikoville alan ammattilaisille.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto, Hyvinkää, 8.9.2022

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat hotelli-, ravintola- tai catering-alalla ja jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä erityisruoanvalmistuksen parissa ja joilta puuttuu erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto.

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten ravintola- tai suurtalouskokin perus-/ammattitutkintoa, kahden–kolmen vuoden työkokemusta monipuolisissa ruoanvalmistustehtävissä ja sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa.

Dieettikokki, Hyvinkää,

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat hotelli-, ravintola- tai catering-alalla ja jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä erityisruoanvalmistuksen parissa ja joilta puuttuu erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten ravintola- tai suurtalouskokin perus-/ammattitutkintoa, 2-3 vuoden työkokemusta monipuolisissa ruoanvalmistustehtävissä ja sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa.

Dieettikokki, Hyvinkää, 12.9.2022

Turvallisuusalan perustutkinto on tarkoitettu turvallisuusalan perustehtäviin aikoville ja niissä jo toimiville sekä jatko-opiskelukelpoisuuden haluaville.

Opintojen edellytyksiä ovat 18 vuoden ikä, hyvä maine sekä hyvä fyysinen ja psyykkinen kunto.

Turvallisuusvalvoja, Hyvinkää,

Aloituspaikat ovat yksittäisiä opiskelupaikkoja, jotka toteutetaan yhteisessä koulutusprosessissa yhteishaun kautta tulleiden opiskelijoiden kanssa ja opiskelu on päätoimista päiväopiskelua.

Koulutuksen kohderyhmänä ovat uutta ammattia/tutkintoa hankkivat henkilöt, jotka haluavat työllistyä alan työtehtäviin.

Tavoitteena on, että tutkinnon suorittaneilla on laaja-alaiset perusvalmiudet työskennellä, erikoistua tai jatkokouluttaa itseään kaikilla turvallisuussektorin aloilla.

Turvallisuusvalvoja, Hyvinkää, 4.8.2022
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat