7 tulosta

Alalla vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja, talousosaamista ja tehokkuusajattelua. Lisäksi edellytetään kokonaisuuden hallinnantaitoja.

Palvelulogistiikan ammattitutkinto

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintola-alalta. Työssä tärkeimmät ominaisuudet alan ammattilaiselle ovat kiinnostus ravintola-alan trendeihin, tiimityö- ja asiakaspalvelutaidot ja joustavuus.

Ravintola- ja Suurtalouskokki

Koulutus on tarkoitettu tieto- ja viestintätekniikan alalla työskenteleville, jotka haluavat suorittaa ammattitutkinnon. Hakijoilta edellytetään alan työpaikkaa, valmiuksia itsenäiseen opiskeluun ja tiedonhankintaan sekä työkokemusta alalta.

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää, 16.9.2024

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää,

Koulutus on tarkoitettu tieto- ja viestintätekniikan alla työskenteleville, jotka haluavat suorittaa ammattitutkinnon.

Hakijoilta edellytetään alan työpaikkaa, valmiuksia itsenäiseen opiskeluun ja tiedonhankintaan sekä työkokemusta alalta.

Tieto- ja viestintätekniikan ammattitutkinto, Verkko,
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat