8 tulosta

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat kasvinsuojelututkinnon työssään, ostavat ammattikäyttöön hyväksyttyjä kasvinsuojeluaineita tai myyvät ammattikäyttöön hyväksyttyjä kasvinsuojeluaineita. Alan myymälässä on oltava vähintään yksi kasvinsuojelututkinnon suorittanut myyjä.

Kasvinsuojelu

 

Erityisruokavaliot hallitseva kokki on tarkka, huolellinen ja palveluhenkinen. Dieettikokin erikoisammattitutkinto on suunnattu suurtalous- ja ravintola-alalla työskenteleville, jotka tarvitsevat työssään osaamista erityisruokavalioista. Koulutus edellyttää alan peruskoulutusta ja noin 3-5 vuoden työkokemusta.

Dieettikokki

Tutkinto vaaditaan henkilöltä, joka esim. suorittaa kasvinsuojeluruiskutuksia tai hankkii kasvinsuojeluaineita.

Kasvinsuojelu, Hyvinkää, 17.8.2022

Tutkinto vaaditaan henkilöltä, joka esim. suorittaa kasvinsuojeluruiskutuksia tai hankkii kasvinsuojeluaineita.

Kasvinsuojelu, Hyvinkää, 16.11.2022

Tutkinto vaaditaan henkilöltä, joka esim. suorittaa kasvinsuojeluruiskutuksia tai hankkii kasvinsuojeluaineita.

Kasvinsuojelu, Hyvinkää, 25.1.2023

Tutkinto vaaditaan henkilöltä, joka esim. suorittaa kasvinsuojeluruiskutuksia tai hankkii kasvinsuojeluaineita.

Kasvinsuojelu, Hyvinkää, 19.4.2023

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat hotelli-, ravintola- tai catering-alalla ja jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä erityisruoanvalmistuksen parissa ja joilta puuttuu erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto.

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten ravintola- tai suurtalouskokin perus-/ammattitutkintoa, kahden–kolmen vuoden työkokemusta monipuolisissa ruoanvalmistustehtävissä ja sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa.

Dieettikokki, Hyvinkää,

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat hotelli-, ravintola- tai catering-alalla ja jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä erityisruoanvalmistuksen parissa ja joilta puuttuu erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten ravintola- tai suurtalouskokin perus-/ammattitutkintoa, 2-3 vuoden työkokemusta monipuolisissa ruoanvalmistustehtävissä ja sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa.

Dieettikokki, Hyvinkää, 12.9.2022
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat