10 tulosta

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintolan asiakaspalvelusta. Ammattilaisen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat vuorovaikutustaidot ja halu kehittyä alalla. Ravintola-alalla vaaditaan myös hyvää kielitaitoa.

Baarimestari ja Tarjoilija (AT)

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat kasvinsuojelututkinnon työssään, ostavat ammattikäyttöön hyväksyttyjä kasvinsuojeluaineita tai myyvät ammattikäyttöön hyväksyttyjä kasvinsuojeluaineita. Alan myymälässä on oltava vähintään yksi kasvinsuojelututkinnon suorittanut myyjä.

Kasvinsuojelu

Työssä kuvallisen ilmaisun toteuttajana tarvitset kädentaitoja ja luovuutta. Sinun ei tarvitse olla mestaripiirtäjä tai maalari tullessasi opiskelemaan, vaan tärkeintä on innostunut asenne ja oppimishalu.

Kuvallisen ilmaisun toteuttaja

Tutkinto vaaditaan henkilöltä, joka esim. suorittaa kasvinsuojeluruiskutuksia tai hankkii kasvinsuojeluaineita.

Kasvinsuojelu, Hyvinkää, 16.11.2022

Tutkinto vaaditaan henkilöltä, joka esim. suorittaa kasvinsuojeluruiskutuksia tai hankkii kasvinsuojeluaineita.

Kasvinsuojelu, Hyvinkää, 25.1.2023

Tutkinto vaaditaan henkilöltä, joka esim. suorittaa kasvinsuojeluruiskutuksia tai hankkii kasvinsuojeluaineita.

Kasvinsuojelu, Hyvinkää, 19.4.2023

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisten hotellien ja ravintoloiden baarin asiakaspalvelutehtävissä tai erilaisin liikeideoin toimivien ravitsemisliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä.
Hakijalle on eduksi suoritettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto.

Baarimestari, Hyvinkää,

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisten hotellien ja ravintoloiden baarin asiakaspalvelutehtävissä tai erilaisin liikeideoin toimivien ravitsemisliikkeiden asiakaspalvelutehtävissä.
Hakijalle on eduksi suoritettu hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto.

Baarimestari, Hyvinkää, 12.9.2022

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää,

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa.

Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää, 12.9.2022
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat