6 tulosta

Voit hakeutua opiskelemaan, jos sinulla on ammattitutkintoa tukeva, puutarha- tai metsäalaa sivuava perustutkinto tai vastaavat tiedot ja taidot sekä mahdollisesti alan työkokemusta. Lisäksi koulutukseen hakeutuvalla tulee olla fyysiset ja henkiset valmiudet korkeallakin puussa suoritettaviin haasteellisiin työtehtäviin.

Arboristi

 

Erityisruokavaliot hallitseva kokki on tarkka, huolellinen ja palveluhenkinen. Dieettikokin erikoisammattitutkinto on suunnattu suurtalous- ja ravintola-alalla työskenteleville, jotka tarvitsevat työssään osaamista erityisruokavalioista. Koulutus edellyttää alan peruskoulutusta ja noin 3-5 vuoden työkokemusta.

Dieettikokki

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat hotelli-, ravintola- tai catering-alalla ja jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä erityisruoanvalmistuksen parissa ja joilta puuttuu erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto.

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten ravintola- tai suurtalouskokin perus-/ammattitutkintoa, 2-3 vuoden työkokemusta monipuolisissa ruoanvalmistustehtävissä ja sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa.

Dieettikokki, Hyvinkää, 16.9.2024

Puutarha-alan ammattitutkinto, puunhoidon osaamisala on tarkoitettu henkilöille, jotka jo työskentelevät tai suunnittelevat sijoittuvansa kaupunkien, kuntien, seurakuntien, taloyhtiöiden ja vastaavien pihapuita, puisto-, taajama- ja virkistysmetsiä omistavien yhteisöjen palvelukseen. Koulutuksen ja tutkinnon myötä on mahdollisuus toimia myös itsenäisenä yrittäjänä.

Ennakkovaatimuksena on ammattitutkintoa tukeva, alaa sivuava perustutkinto tai vastaavat tiedot ja taidot sekä alan työkokemusta. Lisäksi koulutukseen ja tutkintoon hakeutuvalla tulee olla fyysiset ja henkiset valmiudet korkeallakin puussa tehtävistä haasteellisista puunhoitotoimenpiteistä suoriutumiseksi.

Arboristi, Hyvinkää, 21.1.2025

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat hotelli-, ravintola- tai catering-alalla ja jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä erityisruoanvalmistuksen parissa ja joilta puuttuu erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto.

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten ravintola- tai suurtalouskokin perus-/ammattitutkintoa, kahden-kolmen vuoden työkokemusta monipuolisissa ruoanvalmistustehtävissä ja sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa.

Dieettikokki, Hyvinkää,
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat