8 tulosta

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintola-alalta. Työssä tärkeimmät ominaisuudet alan ammattilaiselle ovat kiinnostus ravintola-alan trendeihin, tiimityö- ja asiakaspalvelutaidot ja joustavuus.

Ravintola- ja Suurtalouskokki

Alasta kiinnostuneet sekä sähköalan peruskoulutuksen keskeyttäneet henkilöt, joilla on alalle soveltuva terveys sekä normaali näkö- ja väriaisti.

SELKOSUOMEKSI

Koulutus sopii sinulle, jos olet kiinnostunut sähköasentajan työstä.

Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on hyvä terveys.

Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on normaali näköaisti (= sinä näet tarkasti kaikki värit).

Sähköasentaja, Riihimäki, 4.9.2024

Alasta kiinnostuneet sekä sähköalan peruskoulutuksen keskeyttäneet henkilöt, joilla on alalle soveltuva terveys sekä normaali näkö- ja väriaisti.

SELKOSUOMEKSI

Koulutus sopii sinulle, jos olet kiinnostunut sähköasentajan työstä.

Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on hyvä terveys.

Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on normaali näköaisti (= sinä näet tarkasti kaikki värit).

Sähköasentaja, Riihimäki, 4.9.2025

Alasta kiinnostuneet sekä sähköalan peruskoulutuksen keskeyttäneet henkilöt, joilla on alalle soveltuva terveys sekä normaali näkö- ja väriaisti.

SELKOSUOMEKSI

Koulutus sopii sinulle, jos olet kiinnostunut sähköasentajan työstä.

Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on hyvä terveys.

Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on normaali näköaisti (= sinä näet tarkasti kaikki värit).

Sähköasentaja, Riihimäki, 4.9.2026

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää, 16.9.2024

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää,
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat