7 tulosta

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintola-alalta. Työssä tärkeimmät ominaisuudet alan ammattilaiselle ovat kiinnostus ravintola-alan trendeihin, tiimityö- ja asiakaspalvelutaidot ja joustavuus.

Ravintola- ja Suurtalouskokki

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto soveltuu asiantuntijoille - esim. asiakkuuspäälliköille ja projektivastaaville sekä esihenkilöille ja yrittäjille, jotka kehittävät tai uudistavat joko tuotteita, palveluja, palveluprosesseja tai toimintamalleja. Kehittämistarve voi liittyä esim. olemassa olevien palvelujen tai tuotteiden kehittämiseen, selkeyttämiseen, tuotteistamiseen ja/tai brändin kehittämiseen.

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto

Opintojen avulla tiedostat seksuaalioikeuksien merkityksen, saat osaamista seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen kohtaamiseen, sekä ymmärryksen siitä miten elämänkaari vaikuttaa ihmisen seksuaalisuuteen.

Koulutukseen valitaan hakemuksen perusteella hakija, jolla on riittävä pohjakoulutus (sosiaali- ja terveysalan tai kasvatus- ja ohjausalan soveltuva koulutus).

Seksuaalisuuden perusteet

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto soveltuu asiantuntijoille - esim. asiakkuuspäälliköille ja projektivastaaville sekä esihenkilöille ja yrittäjille, jotka kehittävät tai uudistavat joko tuotteita, palveluja, palveluprosesseja tai toimintamalleja.

Kehittämistarve voi liittyä esim. olemassa olevien palvelujen tai tuotteiden kehittämiseen, selkeyttämiseen, tuotteistamiseen ja/tai brändin kehittämiseen.

Tutkinnon suorittaja toimii sellaisissa työtehtävissä tai yrittäjänä, joissa on mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa kehittämistä kehittämistiimin kanssa, yhteistyössä sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden sekä verkostonsa kanssa.

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, Hyvinkää,

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää, 16.9.2024

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää,

Sinustako asiakaslähtöinen kehittäjä?

Haluatko kehittää uutta tai jo olemassa olevaa tuotetta tai palvelua asiakkaidesi tarpeisiin. Tässä koulutuksessa saat osaamista ja työkaluja uusien tuote- tai palvelumahdollisuuksien tunnistamiseen ja tuotekehitysprojektin toteuttamiseen.

Voit muokata koulutuspolusta omiin tarpeisiisi räätälöidyn kokonaisuuden ja se voi sisältää esimerkiksi palvelumuotoilua, uusien tuotteiden ja palveluiden tuotteistamista ja brändin rakentamista. Koulutus toteutetaan kokonaan verkossa ja oppisopimuksella toteutettuna se on kokonaan maksuton.

Oppisopimuskoulutus on päätoimista ja edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta ja yhteistä sopimusta työnantajan kanssa. Yrittäjän oppisopimukseen vaaditaan tutkintoon liittyvää työtä myös vähintään 25 tuntia/viikko. Yrittäjää mentoroi toinen yrittäjä. Hakulomakkeella kysytään työpaikan tai oman yrityksen tiedot (ja mentoriyrityksen tiedot).

Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinto, Verkko,
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat