9 tulosta

Esimiehenä työskentelevältä vaaditaan hyviä vuorovaikutustaitoja, ammattitaitoa ja kykyä toimia johdonmukaisesti vaikeissakin tilanteissa. Taitava esimies on organisoija ja pitää langat käsissään.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai työkokemusta ravintola-alalta. Työssä tärkeimmät ominaisuudet alan ammattilaiselle ovat kiinnostus ravintola-alan trendeihin, tiimityö- ja asiakaspalvelutaidot ja joustavuus.

Ravintola- ja Suurtalouskokki

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää, 16.9.2024

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka työskentelevät erityyppisissä ruokaravintoloissa, tilaus- ja juhlapalveluyrityksissä ja matkustajalaivojen ruokaravintoloissa. Tutkinnossa on 2 osaamisalaa, joissa erikoistutaan joko ravintolakokin tai suurtalouskokin tehtäviin.

Hakijalle on eduksi suoritettu alan perustutkinto sekä työkokemus. Koulutukseen hakeneet kutsutaan haastatteluun ja lähtötason kartoitukseen.

Ravintolakokki, Hyvinkää,

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu alalla työskenteleville esimiehille tai esimiehiksi aikoville alan ammattilaisille.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto, Hyvinkää, 30.9.2024

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto on tarkoitettu alalla työskenteleville esimiehille tai esimiehiksi aikoville alan ammattilaisille. Tutkinnon suorittaminen edellyttää työpaikkaa, jossa ammattitaito voidaan osoittaa.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan erikoisammattitutkinto, Hyvinkää,
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat