15 tulosta

Koulutukseen vaaditaan alan perusopintoja tai monipuolista työkokemusta asiakaspalvelutehtävistä matkailualalta. Matkailualan ammattilaiselle on tärkeää hyvät vuorovaikutustaidot ja halu kehittyä alalla. Matkailualalla arvostetaan lisäksi hyvää kielitaitoa.

Matkailupalvelujen ammattitutkinto

 

Erityisruokavaliot hallitseva kokki on tarkka, huolellinen ja palveluhenkinen. Dieettikokin erikoisammattitutkinto on suunnattu suurtalous- ja ravintola-alalla työskenteleville, jotka tarvitsevat työssään osaamista erityisruokavalioista. Koulutus edellyttää alan peruskoulutusta ja noin 3-5 vuoden työkokemusta.

Dieettikokki

Tarkoitettu kaikille, jotka ovat halukkaita hankkimaan ensiavun perustaidot tai tarvitsevat taitoja työssään tai osana koulutustaan.

Ensiapu

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat hotelli-, ravintola- tai catering-alalla ja jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä erityisruoanvalmistuksen parissa ja joilta puuttuu erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto.

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten ravintola- tai suurtalouskokin perus-/ammattitutkintoa, 2-3 vuoden työkokemusta monipuolisissa ruoanvalmistustehtävissä ja sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa.

Dieettikokki, Hyvinkää, 11.3.2024

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat hotelli-, ravintola- tai catering-alalla ja jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä erityisruoanvalmistuksen parissa ja joilta puuttuu erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto.

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten ravintola- tai suurtalouskokin perus-/ammattitutkintoa, 2-3 vuoden työkokemusta monipuolisissa ruoanvalmistustehtävissä ja sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa.

Dieettikokki, Hyvinkää, 16.9.2024

Koulutus soveltuu henkilölle, jolla on jo alan perusopinnot suoritettuna tai vastaavasti monipuolista kokemusta matkailualan työtehtävistä. Koulutuksessa vahvistetaan alan ammatillista osaamista, jonka jälkeen henkilöllä on erinomaiset edellytykset alan monipuolisissa työtehtävissä.

Tutkinnon suorittaminen edellyttää työpaikkaa, jossa ammattitaito voidaan osoittaa. Työelämässä tapahtuva opiskelu voi olla palkatonta (koulutussopimus) tai palkallista (oppisopimus).

Koulutus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden syventää alan osaamista monipuolisesti ja käytännön läheisesti. Pääpainona tutkinnossa on asiakaslähtöinen, laadukas ja tuloksellinen työote alan suunnittelu-, tuotteistus-, myynti- ja markkinointitehtävissä, kestävää kehitystä unohtamatta.

Matkailupalvelujen ammattitutkinto, Hyvinkää,

Tutkinto on tarkoitettu henkilöille, jotka toimivat hotelli-, ravintola- tai catering-alalla ja jotka työskentelevät tai aikovat työskennellä erityisruoanvalmistuksen parissa ja joilta puuttuu erityisruokavaliopalvelujen erikoisammattitutkinto.

Hakijoilta edellytetään soveltuvaa alan koulutusta, kuten ravintola- tai suurtalouskokin perus-/ammattitutkintoa, kahden-kolmen vuoden työkokemusta monipuolisissa ruoanvalmistustehtävissä ja sitoutumista suorittaa tutkinto työn ohessa.

Dieettikokki, Hyvinkää,
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat