7 tulosta

Haluatko vahvistaa osaamistasi kahvila-, ravintola-, suurkeittiöpalvelujen parissa tai matkailupalvelujen alalla tai suunnitteletko täysin uudelle alalle suuntautumista? Meillä Hyriassa voit täydentää aikaisempaa koulutustasi tai aloittaa puhtaalta pöydältä.

Voit olla alalla pidempäänkin työskennellyt henkilö, joka kaipaa työhönsä uuden oppimista tai alalle pyrkivä, jolla ei ole vielä alan kokemusta tai koulutusta, mutta halua ja innokkuutta senkin edestä.

Koulutuksesta saat vaadittavat pätevyydet alalla työskentelyyn ja tätä kautta myös mahdollisuutesi työllistymiseen paranee.

Kahvila-, ravintola-, catering- ja suurkeittiöpalvelujen sekä matkailualan täydennyskoulutukset

Koulutus on tarkoitettu sinulle, luonnon hyvinvointivaikutuksista ja niihin liittyvistä harjoituksista kiinnostunut sosiaali- ja terveysalan ammattilainen. Koulutus sopii myös muutoin luonnon hyvinvointivaikutuksista kiinnostuneille. 

Koulutus tarjoaa mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi hyvinvointitaidoissa lähiluonnon avulla niin arkisissa työtilanteissa kuin vapaa-ajallasi. Koulutus antaa työkaluja vahvistaa omaa työhyvinvointiasi ja työstä palautumistasi sekä niiden kautta myös koko työyhteisösi hyvinvointia ja jaksamista. 

Asiakastyöhön koulutus antaa sinulle valmiuksia käyttää luontoperustaisia menetelmiä eri-ikäisten asiakkaiden voimavarojen vahvistumiseen sekä virkistymiseen. Koulutukseen ei ole pääsyvaatimuksia, oma kiinnostuksesi aiheeseen riittää.

Green Care -osaaja

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu esihenkilöille, jotka johtavat ja kehittävät vastuualueensa toimintaa yksityisen tai julkisen sektorin organisaatioissa. Koulutus soveltuu johtamiskokemusta omaavalle esihenkilölle, kokeneelle yrityksen omistajayrittäjälle tai palkatulle johtajalle, joka itsenäisesti johtaa yritystä, sen tytäryhtiötä tai yksikköä ja vaikuttaa päätöksillään koko yrityksen kehittymiseen. Hän johtaa ja kehittää yksikköään ja sen toimintaa ja on budjettivastuullinen toiminnasta. Käytännön kokemus johtamisesta on edellytyksenä tutkinnon suorittamiselle.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto on tarkoitettu esihenkilöille, jotka johtavat ja kehittävät vastuualueensa toimintaa yksityisen tai julkisen sektorin organisaatioissa.

Koulutus soveltuu johtamiskokemusta omaavalle esihenkilölle, kokeneelle yrityksen omistajayrittäjälle tai palkatulle johtajalle, joka itsenäisesti johtaa yritystä, sen tytäryhtiötä tai yksikköä ja vaikuttaa päätöksillään koko yrityksen kehittymiseen. Hän johtaa ja kehittää yksikköään ja sen toimintaa ja on budjettivastuullinen toiminnasta.

Käytännön kokemus johtamisesta on edellytyksenä tutkinnon suorittamiselle.

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, Hyvinkää,

Lähde mukaan harjaannuttamaan taitojasi tai oppimaan uutta kahvin merkeissä!

Huhtikuussa 2024 Hyrian Kauppalankadulla starttaa valmennus, jonka tavoitteena on oppia uutta ja syventää osaamista kahvin ja muiden kahvilan tarjottavien parissa. Osana valmennusta suoritat tutkinnon osan ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta työelämässä oppimisen päätteeksi.

Koulutus on tarkoitettu ravintola- ja/tai kahvila-alasta kiinnostuneille, joilta puuttuu työssä vaadittava osaaminen sekä alalla vaadittavat pätevyydet sekä alalla työskenteleville, jotka haluavat suorittaa osatutkinnon parantaakseen työllistymistä asiakaspalvelijaksi ravintola- ja kahvila-alalle.

Koulutus soveltuu maahanmuuttajille, joilla on riittävä suomen kielen taito, jotta he selviytyvät suomen kielellä tapahtuvasta opiskelusta (A2.2) sekä työtehtävistä. Koulutuksen aikana annetaan tukea suomen kielen lisäämiseksi S-2 opetuksella. Tämän tarve tarkennetaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa.

Tavoitteena on suorittaa Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta kahvilapalvelut. Koulutuksen suorittanut osaa toimia käytännön työtehtävissä toimimalla kahvilassa yhteistyössä muiden työntekijöiden kanssa. Kunnostaa asiakas- ja työtiloja, valmistaa tuotteita, rekisteröidä myyntiä sekä huolehtia asiakas- ja työtilojen siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Suoritettuasi Barista Basic kurssin ja kahvilapalvelut osan sinun on mahdollista jatkaa ravintola ja cateringalan opintoja suorittaen useampia osia perustutkinnosta tai vaikka koko perustutkinnon!

Jos olet jo työssä kahvilassa, mutta haluat osaamisen ja tekemiseen jotakin uutta, niin koulutukseen on mahdollista osallistua myös oppisopimuksella.

Hae mukaan opintoihin, valmistaudu haastatteluun ja teroita ”lyijykynät” opiskelua varten! Hyriassa on laitteet valmiina, ”pannu kuumana” ja osaamista jaettavaksi.

Kokki ja Tarjoilija, Hyvinkää, 29.4.2024

Lähde mukaan harjaannuttamaan taitojasi tai oppimaan uutta kahvin, katu- ja pikaruoan merkeissä!

Hyrian Sakonkadulla starttaa valmennus, jonka tavoitteena on oppia uutta ja syventää osaamista kahvin ja muiden kahvilan tarjottavien parissa sekä katu- ja pikaruoan osaamisessa.

Osana valmennusta suoritat tutkinnon osan ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta työelämässä oppimisen päätteeksi.

Koulutus on tarkoitettu niille, jotka ovat kiinnostuneet kahvila- tai katu- ja pikaruokapalvelutyöstä ja haluavat kerryttää tai syventää osaamistaan ravintola-alan näissä osa-alueissa. Työkokemus ei ole välttämätön.

Koulutuksen suorittanut osaa toimia käytännön työtehtävissä toimimalla kahvilassa ja/tai katu- ja pikaruokayrityksessä yhteistyössä muiden työntekijöiden kanssa. Osaat kunnostaa asiakas- ja työtiloja, varustaa myyntitiskin, valmistaa tai valmistella tuotteita, rekisteröidä myyntiä sekä huolehtia asiakas- ja työtilojen siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Suoritettuasi teorian ja käytännön harjoitukset voit hakea työssäoppimispaikkaa mm. McDonald’silta. Tämä voi hyvin suoritettuasi johtaa myös työsuhteeseen.

Suoritettuasi Street food/fast food Basic kurssin ja/tai kahvilapalvelut osan sinun on mahdollista jatkaa ravintola ja cateringalan opintoja suorittaen useampia osia perustutkinnosta tai vaikka koko perustutkinnon!

Hae mukaan opintoihin, valmistaudu haastatteluun ja teroita ”lyijykynät” opiskelua varten! Hyriassa on laitteet valmiina, ”pannu kuumana” ja osaamista jaettavaksi. Jos olet jo työssä kahvilassa, mutta haluat osaamisen ja tekemiseen jotakin uutta, niin koulutukseen on mahdollista osallistua myös oppisopimuksella.

Kahvila-, ravintola-, catering- ja suurkeittiöpalvelujen sekä matkailualan täydennyskoulutukset, Riihimäki, 8.4.2024

Lähde mukaan harjaannuttamaan taitojasi tai oppimaan uutta kahvin merkeissä!

Huhtikuussa 2024 Hyrian kauppalankadun Kruunu kampuksella starttaa valmennus, jonka tavoitteena on oppia uutta ja syventää osaamista kahvin ja muiden kahvilan tarjottavien parissa. Osana valmennusta suoritat tutkinnon osan ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta työelämässä oppimisen päätteeksi.

Koulutus on tarkoitettu ravintola- ja/tai kahvila-alasta kiinnostuneille, joilta puuttuu työssä vaadittava osaaminen sekä alalla vaadittavat pätevyydet sekä alalla työskenteleville, jotka haluavat suorittaa osatutkinnon parantaakseen työllistymistä asiakaspalvelijaksi ravintola- ja kahvila-alalle.

Koulutus soveltuu maahanmuuttajille, joilla on riittävä suomen kielen taito, jotta he selviytyvät suomen kielellä tapahtuvasta opiskelusta (A2.2) sekä työtehtävistä. Koulutuksen aikana annetaan tukea suomen kielen lisäämiseksi S-2 opetuksella. Tämän tarve tarkennetaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa.

Tavoitteena on suorittaa Ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta kahvilapalvelut. Koulutuksen suorittanut osaa toimia käytännön työtehtävissä toimimalla kahvilassa yhteistyössä muiden työntekijöiden kanssa. Kunnostaa asiakas- ja työtiloja, valmistaa tuotteita, rekisteröidä myyntiä sekä huolehtia asiakas- ja työtilojen siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Koulutuksessa opetellaan hygieenisiä työtapoja sekä valmistamaan erilaisia suolaisia ja makeita kahvilatuotteita, huomioiden erityisruokavalio asiakkaat, erilaiset kahvilan ja kesäterassin alkoholillisia ja alkoholittomia kylmiä & kuumia juomia, käyttämään ja puhdistamaan kahvilan koneita ja laitteita, toimimaan asiakaspalvelussa kahvilassa tai terasseilla.

Suoritettuasi Barista Basic kurssin ja kahvilapalvelut osan sinun on mahdollista jatkaa ravintola ja cateringalan opintoja suorittaen useampia osia perustutkinnosta tai vaikka koko perustutkinnon!

Hae mukaan opintoihin, valmistaudu haastatteluun ja teroita ”lyijykynät” opiskelua varten! Hyriassa on laitteet valmiina, ”pannu kuumana” ja osaamista jaettavaksi.


Kahvila-, ravintola-, catering- ja suurkeittiöpalvelujen sekä matkailualan täydennyskoulutukset, Hyvinkää, 29.4.2023
Sisältöön liittyvät koulutuskategoriat